Ultima oră
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. S-a marcat din nou
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României

VIDEO | Deznodământ incredibil la Mediaş! Farul Constanţa a egalat la ultima fază din penalty. Adi Petre a simulat clar, dar l-a păcălit pe arbitru!

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20484832/3/gaz-metan-medias-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021.jpg

Gaz Metan Mediaş şi Farul Constanţa au remizat, 1-1, la capătul unui meci nespectaculos, dar cu un final incendiar. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Gazdele au condus mai bine de 45 de minute, după ce au deschis scorul chiar înainte de pauză. Morar a fost autorul golului.

Repriza a doua a fost una foarte slabă, în care s-a jucat extrem de puţin fotbal. Foarte multe întreruperi. Adrian Petre a simulat la ultima fază şi a obţinut un penalty, pe care Jefte Betancor l-a transformat fără probleme.

  • VIDEO REZUMAT | Gaz Metan - Farul Constanţa 1-1

Gaz Metan - Farul 1-1

Final de meci.

Min. 90+5. GOOOL Farul! Incredibil, formaţia lui Gică Hagi primeşte penalty la ultima fază. Petre a simulat clar şi l-a păcălit pe arbitru! UPDATE: Betancor a transformat fără probleme.

Min. 85: Ocazie Farul! Radaslăvescu trimite peste poartă de la marginea careului.

Min. 79: Se joacă foarte slab în aceste momente. Sunt foarte multe întreruperri şi nu există deloc fluiditate în joc.

Min. 59: Ocazie importantă Farul! Oaspeţii ajung din nou într-o poziţie bună de finalizare. Betancor îi pasează lui Adi Petre în careu, dar Vîlceanu apără excelent şutul atacantului. Imediat intervine din nou la un şut al lui Betancor, de data aceasta execuţia a fost mai puţin periculoasă.

Min. 50: Ocazie mare Farul! Fernandes îl vede bine pe Betancor şi îi dă o pasă perfectă printre adversari. Betancor rămâne în poziţie foarte bună de finalizare, dar şutul său nu este tocmai wow.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 44: GOOOL Gaz Metan! Vlăduţ Morar este lansat excelent în bandă, apoi şutează foarte frumos la colţul lung. Balonul prinde un efect interesant, din cauza căruia Aioani n-are nicio şansă.

Min. 35: Ocazie mare Farul! De Nooijer ajunge foarte bine în poziţie de finalizare, apoi trimite un şut violent la colţul scurt. Precizia nu este tocmai bună însă, loveşte plasa laterală.

Min. 15: Ocazie Gaz Metan! Gazdele au început tare. Alceus trimite un şut puternic pe spaţiul porţii! Aioani este atent.

Min. 8: Gaz Metan a marcat, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid!

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar
  • Rezerve: Buzbuchi, Filip, Velisar, Romeo, Horj, Izata, Şteau, Gaşpar, Irobiso
     
  • Farul: Aioani - Mladen, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Boboc, Artean, Purece - Ely Fernandes, Betancor, Pitu
  • Rezerve: Brănescu, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Chiţu, Ciobanu, Pires, Buta

Cei de la Gaz Metan sunt pe locul 14, cu doar 15 puncte. Ilie Poenaru nu a reuşit deocamdată să urce echipa în clasament. Ardelenii vin după un eşec contra nou promovatei CS Mioveni, care s-a impus runda precedentă, cu scorul de 1-0. Atuul echipei este legat de partidele pe teren propriu, unde au înregistrat o serie de 3 partidei fără eşec, ba mai mult, pentru acest meci fanii vor putea asista din tribune.

Nici la Farul nu merg lucrurile conform obiectivului. Dobrogenii sunt pe locul 8, iar Gică Hagi trebuie să găsească rapid soluţii pentru a prinde un loc de play-off.

Cei de la Farul ocupă locul 8, iar un succes i-ar urca pe locul 5, la egalitate cu Universitatea Craiova, care ocupă un loc în faţă, datorită golaverajului mai bun.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele