Ultima oră
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"

VIDEO | Dezvăluire incredibilă! Suma cheltuită de Gigi Becali când merge la Londra să-şi cumpere costume. "Avem un client mare din România"

FCSB Publicat pe 8 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19384803/1/gigi-becali-1.jpg

Cezar Ionaşcu, autor de cărţi şi mentor în masculinitate şi modă a fost invitatul Geaninei Iacob la Look Sport LIVE şi a analizat din punct de vedere vestimentar mai multe personaje importante din fotbalul românesc.

Acesta a vorbit şi despre stilul lui Gigi Becali, pe care îl apreciază, dezvăluind că a vorbit inclusiv cu reprezentanţii casei de modă din Londra de unde patronul FCSB îşi cumpără costume.

"La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferenţă între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi şi alta ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie.

Ştiu şi adresa. Mi-au zis că au un mare client din România (n.r. Gigi Becali) care face cumpărături de 30, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a ştiut să "fure". S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut la schi. Are nişte haine... Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei", a declarat Cezar Ionaşcu la LOOK SPORT LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele