Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Dezvăluire incredibilă! Suma cheltuită de Gigi Becali când merge la Londra să-şi cumpere costume. "Avem un client mare din România"

FCSB Publicat pe 8 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19384803/1/gigi-becali-1.jpg

Cezar Ionaşcu, autor de cărţi şi mentor în masculinitate şi modă a fost invitatul Geaninei Iacob la Look Sport LIVE şi a analizat din punct de vedere vestimentar mai multe personaje importante din fotbalul românesc.

Acesta a vorbit şi despre stilul lui Gigi Becali, pe care îl apreciază, dezvăluind că a vorbit inclusiv cu reprezentanţii casei de modă din Londra de unde patronul FCSB îşi cumpără costume.

"La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferenţă între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi şi alta ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie.

Ştiu şi adresa. Mi-au zis că au un mare client din România (n.r. Gigi Becali) care face cumpărături de 30, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a ştiut să "fure". S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut la schi. Are nişte haine... Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei"
, a declarat Cezar Ionaşcu la LOOK SPORT LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele