Ultima oră
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare

VIDEO ǀ Dezvăluiri inedite despre perioada petrecută de Marica în Germania. ”La 20 de ani, aveam dreptul să-mi iau două maşini. Plăteam doar 1% din valoarea ei"

Special Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20461975/1/marica-2.png

Ciprian Marica (36 de ani) a fost unul din puţinii fotbalişti români care a avut şansa de a juca în acest mileniu într-un campionat de top. În anul 2007, Vfb Stuttgart l-a cumpărat pentru 7 milioane de euro de la Sahtior Donetk, o sumă foarte mare pentru acea perioadă.

Fostul atacant a povestit ce a însemnat pentru el perioada petrecută în Bundesliga şi cum l-a ajutat în formarea sa ca om.

”Când am ajuns în Germania mi-au dat o lună la hotel, după care mi-au zis să îmi caut apartament şi să îmi caut apartament, mi-au dat contacte şi o persoană care să mă îndrume.

Acolo erau nişte parteneriate cu constructorii de maşini locali. Prima maşină a fost un Mercedes, carnetul l-am luat la 18 ani, aveam Cielo, ştiu că era atunci nebunia cu Cielo, moştenire de la tata. În Germania aveam şansa să ne luăm ce maşină vrem şi o dădeam înapoi peste şase luni. Fiecare jucător avea dreptul la două maşini şi plăteai 1% din valoarea ei.

(n.r. ce a făcut cu maşinile) Una o trimiteam mereu în România, iar după şase luni o trimiteam înapoi cu cineva.

(n.r. cum se adresa antrenorului) De obicei le ziceam pe nume, pe numele mic, nu era în niciun caz o lisp de politeţe. În Germania am învăţat că trebuie să ai un plan, trebuie să ai nişte reguli, pentru că veneam din Balcani, unde vii cu mentalitatea că totul e permis. Acolo am învăţat că trebuie să am un ţel, viaţa în Germania în general te ordona”, a dezvăluit Marica, pentru Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele