Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Dialogul dintre Platini şi Zidane care vorbeşte de la sine despre cât de mare a fost Maradona, expus de Radu Banciu: "Ce facem noi cu mingea el face cu o coajă de portocală"

Emisiuni Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email


Moartea lui Diego Maradona la doar 60 de ani, după un stop cardiorespirator suferit miercuri seară, a fost prilejiul perfect pentru descoperirea poveştilor care l-au transformat pe El Pipe de Oro în probabil cel mai iubit fotbalist din toate timpurile. Iar una dintre ele, cu Platini şi Zidane în rolurile principale, vorbeşte de la sine despre măreţia lui Diego şi a fost redată de Radu Banciu în ediţia de vineri a emisiunii Fotbal All Inclusive.
 
Pentru Banciu, cel mai frumos omagiu adus lui Maradona, după moartea sa, e reprezentat de cuvintele rostite de Michel Platini, fostul rival al argentinianului în Serie A, într-un dialog cu Zinedine Zidane: 
 
"Vorbeam despre Platini mai devreme. Platini a zis "vedeţi, bă, argentinienii ţin trei zile de doliu naţional. Voi o să ţineţi trei zile pentru mine sau pentru Zidane?". Dar a mai spus un lucru mişto Platini, care a fost adversarul lui Maradona şi nu l-a înghiţit cum nu l-a înghiţit nici Pele. I-a spus li Zidane la un moment dat: "Ai fost mai mare decât mine, dar nu mai mare decât Maradona". Iar Zizou a întrebat "dar de ce, maestre?". "Dar să rămână între noi, nici eu nu l-am înghiţit. Vrei să-ţi spun ceva? Ce faci tu cu mingea Maradona făcea cu o coajă de portocală!". "Cu o portocală?", a întrebat Zidane. "Nu, cu o coajă de portocală. Ce facem noi împreună cu mingea el face cu o coajă de portocală". Aşa s-au despărţit atunci Zidane şi Platini", a povestit Banciu, în direct la Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele