Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

VIDEO | DIN NOU DUDELANGE? ADVERSARII PE CARE ÎI POATE ÎNTÂLNI CFR ÎN PRELIMINARIILE LIGII

Video Publicat pe 1 mai 2019
mail-share icon Email

CFR Cluj e aproape campioană în Liga 1. La vară, obiectivul principal este calificarea în grupele Ligii Campionilor. Feroviarii nu vor avea deloc o misiune uşoară, mai ales că vor avea în faţă trei tururi preliminare, plus play-off-ul.

Ardelenii nu vor fi cap de serie nici măcar în primul tur, acolo unde pot da atât peste Celtic, Steaua Roşie Belgrad sau Dudelange. Luxemburghezii i-au eliminat în toamnă din play-off-ul Europa League. Şocul ar putea fi în turul trei preliminar, acolo unde va fi şi Ajax, dacă olandezii nu câştigă Liga Campionilor.

Până la preliminariile Champions League, CFR-ul are meci cu Astra luni, iar la final poate sărbători titlul, dacă FCSB nu va câştiga la Craiova. Ar fi al doilea campionat consecutiv câştigat de CFR, o premieră în istoria clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele