Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Dinamo – CS Mioveni 0-1. ”Câinii” ajung la al doilea eşec consecutiv

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20363898/6/mioo.jpg

CS Mioveni s-a impus pe terenul lui Dinamo, cu scorul de 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul V din Casa Liga 1.

”Câinii” au început mai bine partida, dar treptat au cedat iniţiativa, astfel nou promovata a reuşit să marcheze prin Rusu, atacantul a finalizat o acţiune personală, ajutat de devierea lui Echmann, care l-a luat prin surprindere pe Eşanu.

 În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte, diferenţa fiind făcută de golaveraj.

Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

-------------------------------

Dinamo - CS Mioveni 0-1 (Rusu 50)

Echipele de start:

Dinamo: Eşanu – Giafer, Ehmann, Grigore – Creţu, Răuţă, Filip, Amzar – Bani, Moldoveanu, Sorescu

CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Oancea, Panait, Dumitriu, Şerbănică – Coşereanu, Rusu, Buziuc

 

Minutul 67: Răuţă încearcă un şut prin surprindere de la 30 de metri, dar acesta trece peste poartă.

Minutul 50: GOL CS Mioveni! Rusu ia o acţiune în viteză pe cont propriu şi pătrunde în careu. Atacantul şutează, iar balonul se loveşte de coapsa lui Ehmann, care modifică traiectoria mingii, care se duce peste Eşanu şi intră în poartă.

Minutul 29: Steliano Filip trage în forţă de la 25 de metri. Mingea se duce puţin pe lângă stâlpul stâng al buturilor.

Minutul 13: Mioveniul dă replica. Buziuc centrează, iar Scarlatache reia puţin pe lângă poartă.

Minutul 10: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Ahmed Bani este găsit singur în careu. Tânărul atacant îl lobează pe Ducan, dar balonul se duce peste poartă şi cade pe plasă.

Minutul 1: A început partida din ”Ştefan cel Mare”!

-----------------------------------------

Ambele echipe vin după eşecuri cu 1-0. Dinamo a pierdut în deplasare cu Chindia Târgovişte, iar CS Mioveni a cedat acasă împotriva campioanei CFR Cluj.

Dinamo nu poate miza în continuare pe mijlocaşul Paul Anton şi pe fundaşul Andrei Radu, accidentaţi.

Aşteptările ‘roş-albilor’ se îndreaptă către căpitanul Deian Sorescu, golgheterul Ligii 1, cu 5 reuşite.

CS Mioveni suferă în atac şi a înscris numai două goluri în primele patru meciuri. În plus, ambele reuşite au venit în victoria cu Sepsi, din etapa a treia.

Dinamo şi CS Mioveni s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă: de trei ori au câştigat bucureştenii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Mediile de vârstă:

  • Dinamo - 21 ani şi 9 luni, cea mai mică din campionat;
  • CS Mioveni - 26 ani şi 6 luni, a 3-a cea mai mare din Liga 1.

Dinamo este singura echipă din ediţia curentă care s-a bazat doar pe jucători autohtoni. Pe locul secund în acest top se află chiar gruparea argeşeană.

"În ceea ce priveşte rezultatele, este normal să apară fluctuaţii atunci când joci cu tineri. La orice echipă este nevoie de îmbunătăţiri, de aceea muncim bine, iar jucătorii sunt concentraţi. Puteam să facem mai mult decât cele şase puncte de până acum. Cu puţin mai multă experienţă cred că am fi putut avea acum minimum şapte sau nouă puncte. Pentru că în ultimul meci (n.r. - înfrângerea cu Chindia Târgovişte) nu am jucat aşa cum am vrut, cel puţin în prima repriză. Asta pentru că avem jucători tineri, iar evoluţiile lor fluctuează. Experienţa este cea care îl face pe un jucător să înţeleagă faptul că trebuie să fie competitiv în fiecare moment al meciului. La fel ca la orice meci şi acesta cu Mioveni va fi foarte dificil. Încercăm să mai acumulăm puncte, aşa că luni ne aşteaptă un meci important", a declarat Dario Bonetti, antrenorul de la Dinamo.

Echipele probabile:

Dinamo: Eşanu - Giafer, Ehmann, R. Grigore - G. Creţu, Răuţă, S. Filip, Mihaiu - Sorescu, Moldoveanu, Bani.

Mioveni: Ducan - Scarlatache, I. Balaur, Garutti - Oancea, A. Panait, L. Dumitriu, D. Şerbănică - Blănaru, A. Buziuc - B. Rusu.

Partida va fi arbitrată la centru de către Istvan Kovacs.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20363898/1/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele