Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Mult zgomot pentru nimic. Banii nu rezolvă problemele la Dinamo, care pierde meci după meci. Ultimul eşec, 0-2 cu Sepsi

Dinamo Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Delgiannidis ’63), Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan (Golofca ’72) – I. Fulop, Vaşvari, Aganovic (Fofana ’72) – Safranko, G. Dragomir (Achahbar ‘8), Petrila (Ştefănescu ’64). Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Rene Hinojo – Gonzalez (Puljic ’67), Ba, R. Grigore (Creţu ’65), I. Lopez – A. Garcia (Gueye ’66), Anton – Sorescu (Fabbrini ’46), Borcea (Borja Valle ’11), Camara – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra

Meciul în format live text: 

Sepsi – Dinamo 2-0 (Achahbar 28, Hinojo 77) 

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan - I. Fulop, Vaşvari, Aganovic - Safranko, G. Dragomir, Petrila
    Rezerve: Collado, Deligiannidis, Ştefănescu, Fofana, Golofca, Bajrovic, L. Fulop, Purece, Achahbar
    Antrenor: Leo Grozavu
  • Dinamo: Rene Hinojo - Gonzalez, Ba, R. Grigore, I. Lopez - A. Garcia, Anton - Sorescu, Borcea, Camara – Nemec
    Rezerve: Mejias, A. Radu, Ehmann, M. Gueye, B. Valle, Măgureanu, Fabbrini, Creţu, Puljic
    Antrenor: Cosmin Contra

Min. 90: Final de meci. 

Min. 77: GOOOL Sepsi! Fulop face 2-0 după o greşeală colectivă în apărarea lui Dinamo. Golofca îi pasează excelent marcatorului, care îi lobează pe Hinojo.  

Min. 72: Sepsi joacă la trecerea timpului, Dinamo nu găseşte în continuare soluţii. Nu ţine de balon şi jocul nu pare unul lucrat, totul e la întâmplare.

Min 60: Dinamo încearcă să pună mai multă presiune pe Sepsi, dar nu îi iese mare lucru. Jucătorii lui Contra, din ce în ce mai nervoşi. 

Min. 46: Start de repriză secundă. 

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe. 

Min. 28: GOOOL Sepsi! Echipa din Sfântu Gheorghe deschide scorul un un şut fantastic a lui Achahbar, de la peste 20 de metri, din prima. Cosmin Contra e îngândurat, se uită în pămân şi se gândeşte la eventuale schimbări.

Min. 8: Sepsi, aproape de deschiderea scorului, din fază fixă. Fulup centrează din partea stângă, căpitanul Bouhenna e la finalizare, dar este surprins de traiectoria bolonului şi şutul se duce pe lângă.

Min.1: Începe meciul. 


În ultimele cinci etape, Dinamo a acumulat doar patru puncte, din o victorie şi un egal. În ultimele trei partide a înregistrat însă trei eşecuri, 0-1 cu UTA, 2-3 cu FCSB şi 0-1 cu Craiova. Dinamo e pe locul 14, cu 5 puncte.

Sepsi e în partea superioară a clasamentului, locul 4, cu 12 puncte. În ultimele cinci partide nu a pierdut, adunând trei victorii şi două egaluri.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele