Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

VIDEO | Dinamo - FC Argeş 0-2. Cristi Tănase provoacă al patrulea eşec consecutiv ”câinilor”

Dinamo Publicat pe 28 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20374075/6/din-arg-2.jpg

Dinamo a ajuns la al patrulea eşec consecutiv în campionat. Formaţia lui Dario Bonetti a pierdut acasă, în faţa celor de la FC Argeş, cu scorul de 2-0. Ambele reuşite au fost semnate de Cristi Tănase, cu două execuţii care ne-au dus cu gândul la perioada când fotbalistul acum ajuns la 34 impresiona în tricoul celor de la FCSB, dar şi al naţionalei României.

Dinamoviştii au avut parte şi de ghinion. Ofensiva a creat ocazii, însă nimic nu a trecut de apărarea celor de la Piteşti şi de paradele lui Greab.

-----------------------------------

Dinamo - FC Argeş 0-2 (Tănase 10, 62)

Echipele de start:


Dinamo: Eşanu - A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar - G. Creţu, Răuţă, Bani - Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, Xavier Ferreira, Muşat - Meza Colli, Viana - Işfan, Palic, Cr. Tănase - Said

Minutul 62: GOL FC Argeş! Pe fondul dominaţiei celor de la Dinamo, piteştenii dau lovitura prin Cristi Tănase, care înscriu cu un şut cu stângul, după o pasă cu călcâiul de la Dumitraşcu.

Minutul 78: Tofan se trezeşte singur cu mingea în careu, dar execuţia sa trece pe lângă poartă.

Minutul 45+1: Ocazie mare Dinamo! Moldoveanu preia excelent în careu şi îl driblează pe Greab, dar se dezechilibrează uşor şi nu poate trimite suficient de tare, iar execuţia este salvată de pe linia porţii de Joao Miguel.

Minutul 41: Borduşanu şutează din interiorul careului, dar execuţia sa este blocată de Joao Miguel.

Minutul 10: GOL FC Argeş! Oaspeţii pornesc o acţiune în viteză de la portar, balonul ajunge la Cristi Tănase, care reia superb cu exteriorul, direct în vinclu, Eşanu fiind fără replică.

Minutul 3: Argeşiul începe bine partida. Işfan încearcă o reluare din ”foarfecă”, dar Sorescu blochează la timp.

Minutul 1: A început partida din ”Ştefan cel Mare”.

-------------------------------------------

Dinamo este în căutarea primului succes în Casa Liga 1, după trei eşecuri la rând. Azi, de la ora 18:00, în direct pe Look Sport +, ”câinii” întâlnesc FC Argeş pe ”Ştefan cel Mare”.

Cele două echipe sunt în partea inferioară a clasamentului din Casa Liga 1. Un plus pentru Dinamo, care are 6 puncte după şase etape, dar în ultimele trei meciuri au fost înregistrate trei eşecuri.

FC Argeş e pe locul 14, cu 4 puncte, înregistrând doar o victorie, un egal şi patru îngrângeri.

În ultima partidă directă dintre cele două, din mai, din Casa Liga 1, Dinamo a câştigat partida de la Piteşti, cu scorul de 2-1.

Dinamo, datorii de 8 milioane de euro!

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a anunţat că suma totală cerută de cei care s-au înscris la masa credală pentru a-şi recupera datoriile de Dinamo se ridică la nu mai puţin de opt milioane de euro!

Omul care are misiunea de a redresa financiar echipa din Ştefan cel Mare crede, totuşi, că suma nu e una realistă:

"Pot sume care sunt sumele cerute, nu neapărat că au legătura cu realitatea. E vorba de 8.000.080 de euro. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declaraţii de creanţă şi vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici", a declarat Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

FC Argeş, tun de 200.000 de euro

FC Argeş anunţă că l-a transferat pe juniorul Mario Tudose, în vârstă de 16 ani, la Benfica Lisabona.

Fotbalistul în vârstă de 16 ani a fost cedat la gruparea lusitană pentru suma de 200.000 de euro + TVA.

FC Argeş şi-a păstrat şi un procent de 20% dintr-o eventuală revânzare. Mario Tudose evoluează pe postul de fundaş central şi provine de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Jucătorul format de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă a evoluat în ultimii ani în Liga Elitelor Under 15 şi 16.

 La începutul acestui an, Mario a semnat primul contract de profesionist cu FC Argeş. Fotbalistul piteştean are selecţii la naţionalele României Under 15 şi 16, fiind foarte apreciat de selecţionerii cu care a lucrat.

Echipele probabile în Dinamo – FC Argeş:

  • Dinamo: Eşanu – Creţu, Giafer, Grigore, Amzar – Răuţă, Ehmann, Filip – Bani, Moldoveanu, Sorescu.
  • FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, dos Santos, De Jonghe – Colli, Şerban – Dumitru, Tănase, Dumitraşcu – Said.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele