Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Dinamo - FC Botoşani 1-2! ”Câinii” ajung la a şasea înfrângere consecutivă în Casa Liga 1

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20395472/2/dinamo-botosani.png

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, marcat de o întrerupere de aproape un sfert de oră din cauza nocturnei.

Jocul a fost întrerupt în minutul 36, după ce nocturna s-a stins brusc. Problema s-a remediat rapid şi partida s-a reluat după 13 minute.

Au marcat Ongenda 13’ şi Kage 19’ (penalti) pentru oaspeţi, respectiv Torje 85’ (penalti).

Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu (Ţîră 75’), Ivanovski, Bani. Antrenor: Sorin Colceag.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţean, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Florescu 52’), Edjouma, Ongenda (Fili 81’) – Santos (Tchakonte 41’), Roman (Sila 81’), Kage. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Răuţă 42’, Ţîră 90’+3 / Edjouma 46’, Şeroni 48’, Florescu 67’

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Radu Adrian Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Marian Barbu

Observator: Liviu Ciubotariu

Dinamo - Botoşani 1-2 (Torje 85 / Ongenda 13, Kage 18), ACUM, la Look Sport+

Echipele de start:

  • Dinamo: Iliev - Creţu, Ehmann, Grigore, Radu - Itu, Răuţă, Torje - Moldoveanu, Ivanovski, Bani
  • Rezerve: Eşanu - Giafer, Amzar, Tone, Borcea, Neicuţescu, Stan, Ţîră, Popa
  •  
  • Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda - Barbosa, Roman, Kage
  • Rezerve: Contra, Tchakonte, Dragu, Croitoru, Florescu, Fili, Sila, Petkovski, Souza

Min. 90 + 5: Fluier final! Botoşani se impune la limită, scor 2-1, pe terenul lui Dinamo. ”Câinii” ajung la a şasea înfrângere consecutivă.

Min. 85: GOL Dinamo! Gabriel Torje transformă imparabil lovitura de pedeapsă şi o readuce pe Dinamo în joc. Este primul gol marcat de Torje de la revenirea în ”Groapă”. 

Min. 84: Penalty pentru Dinamo! Dawa îl faultează pe Ivanovski.

Min. 51: Şansă pentru Dinamo! Torje luftează incredibil din careu, într-o situaţie foarte bună de a marca şi de a-şi readuce echipa în meci. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: La pauză Dinamo este condusă pe teren propriu de FC Botoşani cu 2-0. 

Min. 36: După aproximativ 12 minute meciul s-a reluat. În cazul în care incidentul se va repeta, formaţia gazdă va pierde partida la masa verde. 

Min. 36: A picat nocturna pe stadionul lui Dinamo! ”Câinii roşii” riscă în acest moment să piardă meciul la masa verde. 

Min. 31: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Moldoveanu ratează incredibil şansa de a-i readuce pe ”câini” în meci. 

Min. 18: GOL Botoşani! Kage execută lovitura de pedeapsă fără nicio emoţie şi dublează avantajul moldovenilor. 

Min. 17: Ovidiu Haţegan dictează penalty pentru Botoşani pentru un fault comis de Moldoveanu la Kage. 

Min. 13: GOL Botoşani! Creţu sare pe sub minge, Ongenda scapă singur cu Iliev şi deschide scorul cu o execuţie sigură. 

Min. 8: Şansă pentru Botoşani! Roman îi întoarce mingea lui Kage, care trage de la 22 de metri aproximativ în forţă peste poartă.

Min. 7: Şansă pentru Botoşani! Mihai Roman execută lovitură liberă pe direcţia lui Iliev, care prinde fără probleme balonul din prima încercare.

Min. 1: A început meciul!


Dinamo a ajuns la cinci eşecuri consecutive şi vine după un eşec zdrobitor, 0-6, contra celor de la FCSB. Cu opt jucători noi, ”câinii” primesc vizita celor de la FC Botoşani. Partida este duminică, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+.

Moldovenii au o situaţie în clasament diametral opusă. Elevii lui Marius Croitoru au administrat etapa trecută primul eşec campioanei CFR Cluj şi ocupă locul al treilea, iar un succes i-ar putea urca pe locul secund.

Dinamo are antrenor nou

Decizie surprinzătoare luată de Dinamo. Sorin Colceag va fi antrenorul echipei pentru câteva etape, a anunţat Iuliu Mureşan. Acesta a fost interimar din momentul în care Dario Bonetti a fost demis.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licenţă UEFA Pro, la fel ca şi Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureşan, pentru DigiSport.

Colceag le-a mai pregătit în cariera sa de ”principal” pe Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău. Acesta a mai lucrat la Centrul de Copii şi Juniori ai Rapidului, începându-şi cariera ca antrenor de portari la Viitorul Constanţa. Colceag a mai fost ”secund” la Universitatea Cluj.

Fost portar, Colceag a făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul 1989-1990, când sub comanda lui Mircea Lucescu roş-albii au cucerit eventul în Romaânia şi au prins semifinalele Cupei Cupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele