Ultima oră
Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş Basarab Panduru, atac la conducerea CFR-ului: "E ceva inimaginabil!". Ce-l nemulţumeşte pe fostul mijlocaş
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3, în semifinalele Cupei României. Adi Popa, Olaru si Dumitru au compromis total sezonul lui Dinamo

Cupa României Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19399889/3/fcsb.jpg

FCSB a câştigat cu 3-0 partida tur, din semifinalele Cupei României. Trupa lui Bogdan Vintilă a făcut un joc extrem de solid, cu mult peste orice aşteptări şi a dispus de o echipă a lui Dinamo, care a repetat jocul extrem de modest de duminică, când au pierdut şi în campionat contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Adi Popa a fost readus în sânul echipei şi prin golul marcat în această seară i-a dat o palmă lui Becali, care l-a criticat în repetate rânduri. Dinamo nu a fost în stare să dea o replică.

Intrarea lui Dumitru a fost de departe cea mai bună mişcare tactică a antrenorului FCSB din ultimul timp. Tânărul fotbalist a creat faza din care Olaru a punctat pentru 2-0, iar la scurt timp a reuşit să îşi treacă numele pe şi pe tabela de scor, după ce a trecut de o defensivă anemică a ”câinilor”.

Vezi reuşitele partidei Dinamo - FCSB 0-3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Minutul 90+3: Victorie clară pentru FCSB! Trupa lui Vintilă tranşează în parte parte calificarea în finala Cupei, încă din primul tur.

Minutul 82: Cristian Dumitru face un meci de excepţie şi marchează pentru 3-0.

Minutul 76: Olaru, marcatorul golului secund este schimbat cu Perianu.

Minutul 74: FCSB face 2-0. Nou intratul Dumitru trece uşor de defensiva ”câinilor” si îl serveşte pe Olaru, care marchează cu sânge rece.

Minutul 72: Niţă îi ia locul lui Petre.

Minutul 67: FCSB domină. Vînă trimite periculos, dar Pisticelli respinge balonul fără emoţii.

Minutul 61: Dumitru trimite cu capul periculos, dar portarul respinge.

Minutul 59: Adi Popa, marcatorul golului este schimbat cu Dumitru.

Minutul 47: Mihalcea face a doua schimbare. Moldoveanu îl substituie pe Popa.

Minutul 46: Montini intră în locul lui Răuţă.

Pauză!

Minutul 32: Adi Popa înscrie, după ce trece uşor de Kyllen!

Minutul 27: Adria Petre încearcă o execuţie de fineţe, dar scariţa acestuia trece pe lângă poarta lui Pisticelli.

Minutul 6: Olaru trimite un şut puternic, care trege puţin pe lângă poartă.

Minutul 2: Vlad scapă o minge, dar Miron respinge.

 

Echipele de start:

Dinamo: Piscitelli – Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa – Mrzljak, Răuţă – Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr – D. Popa
Rezerve: Straton – Puljic, Sin, I. Filip, Bani, Moldoveanu, Montini, Mihaiu, Şerban
Absenţi: Perovici (fără viză medicală), N’Diaye (nereţinut în lot)
Antrenor: Adrian Mihalcea

 

FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Pantea – Vînă, Ov. Popescu, D. Olaru – Moruţan, Ad. Petre, Ad. Popa
Rezerve: Rezerve: R. Udrea – C. Dumitru, Ov. Perianu, A. Pandele, C. Tand, A. Niţă
Absenţi: Fl. Tănase (suspendat), Planici (contract reziliat), Panţâru, Momcilovici, Soiledis, Oaidă, Al. Stan, Nedelcu, L. Filip, Florinel Coman, Dennis Man (accidentaţi)
Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ambele formaţii vin după rezultate dezamăgitoare în Casa Liga 1 şi speră să-şi spele păcatele în Cupă. FCSB şi-a luat deja adio de la titlu, iar Cupa reprezintă singura şansă de a câştiga un trofeu în acest sezon.

"E un prim meci dintr-o dublă cu Dinamo. Îl vom trata foarte serios şi ne dorim să câştigăm. Noi trebuie să jucăm orice meci la victorie, indiferent de competiţie", spune Bogdan Argeş Vintilă.

De cealaltă parte, Dinamo e pe loc retrogradabil, dar visează inclusiv la o participare în cupele europene, ce poate fi obţinută câştigând Cupa.

Vali Lazăr: "Sper să avem un tonus bun şi o pregătire fizică bună pentru a ne lupta de la egal la egal cu ei!"

"Dacă plecăm cu gândul ăsta de a avea în cap retrogradarea, nu merităm să purtăm acest tricou! Totuşi e un tricou cu tradiţie şi trebuie să demonstrăm că merităm să-l purtăm! Dacă nu, ridicăm mâna şi plecăm...", spune Deian Sorescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele