Ultima oră
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 2-0. 'Roş-albii' au scăpat de retrogradarea directă, după a patra victorie la rând. Anton a reuşit o 'dublă' din penalty

Dinamo Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

Dinamo a câştigat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Sibienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 32, după eliminarea lui Ionuţ Stoica.

În urma acestei victorii, a patra la rând, Dinamo nu mai riscă retrogradarea directă în Liga 2.

Paul Anton a înscris două goluri din penalty, în minutele 34 şi 90+3.

Hermannstadt rămâne pe loc retrogradabil, cu două etape înainte de finalul play-out-ului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20163661/17/clasament-dinamo.jpg


Dinamo - Hermannstadt 2-0 (Anton 34' - penalty, 90+3' - penalty), pe Look Sport+

  • Dinamo: Eşanu – Albentosa, Puljic, Bejan – St. Filip, Anton, Gol, Achim, Sorescu (cpt) – Nemec (Blejdea 68'), Mihaiu (Fabbrini 58').
  • Hermannstadt: Figueiredo – Scarlatache, Viera, Stoica, Opruţ – Petrescu (cpt), Pires, Addae (Mayoral 64'), Vodă (Belu Iordache 28') – Aosman (Măţel 46') – Aralica (Yazalde 46').

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 2-0 pentru Dinamo, care scapă de grijile retrogradării.

Min. 90+3: GOL pentru Dinamo! 2-0! A înscris Paul Anton de la 11 metri.

Min. 90+2: Penalty pentru Dinamo! Fabbrini i-a depăşit pe Măţel şi Belu Iordache, apoi a fost împins în careu.

Min. 68: Schimbare la Dinamo! A ieşit Nemec, a intrat Blejdea.

Min. 67: Ocazie pentru Dinamo! Anton a executat înşelător o lovitură liberă, iar portarul Figueiredo a respins mingea în corner.

Min. 64: Schimbare la Hermannstadt: a ieşit Addae, a intrat Mayoral.

Min. 58: Schimbare la Dinamo: a ieşit Mihaiu, a intrat Fabbrini.

Min. 56: Ocazie mare pentru Dinamo! În urma unui corner, Bejan a şutat din câţiva metri, dar portarul Figueiredo a respins mingea.

Min. 51: Cartonaş galben pentru Bejan (Dinamo)!

Min. 46: A început repriza a doua! Dublă schimbare la Hermannstadt: au ieşit Aosman şi Aralica, au intrat Măţel şi Yazalde.

Min. 45+2: Final de primă repriză! 1-0 pentru Dinamo!

Min. 45: Cartonaşe galbene pentru Gol şi Sorescu de la Dinamo, respectiv Aosman de la Hermannstadt, după un conflict la mijlocul terenului.

Min. 34: GOL pentru Dinamo! 1-0! A înscris Paul Anton de la 11 metri.

Min. 32: Penalty pentru Dinamo! Mihaiu a fost faultat în careu de către Stoica. Fundaşul de la Hermannstadt a fost eliminat!

Min. 28: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Vodă, a intrat Belu Iordache.

Min. 23: Ocazie mare pentru Dinamo! În urma unui corner, Bejan a trimis o lovitură de cap din careu, dar mingea a fost respinsă de pe linia porţii de către Addae.

*Înainte de startul partidei, a fost un moment de reculegere pentru a-l comemora pe Patrick Ekeng,

Min. 1: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! Aralica a scăpat singur cu portarul, dar a şutat pe lângă poartă.

UPDATE 21:15 A început meciul din 'Groapă'!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20163661/2/clasament-dinamo-inainte.jpg

Dinamo se află într-o creştere clară de formă, bifând trei victorii la rând. A urcat peste locurile retrogradabile sau de baraj, iar acum se pregăteşte pentru jocul din etapa a 7-a a play-out-ului, cu Hermannstadt. Confruntarea se vede pe Look Sport +, sâmbătă de la 21:15.

Dinamo a câştigat ultimele trei partide: 2-0 cu Voluntari, 2-1 cu Viitorul şi 2-1 cu Poli Iaşi. De partea cealaltă, sibienii au remizat cu Viitorul, 0-0, în runda precedentă. Dinamo se clasează acum pe locul 5, cu 24 de puncte, în timp ce Hermannstadt e pe penultomul loc, cu 20 de puncte.

În sezonul regulat, în ”Ştefan cel Mare” scorul a fost egal, 0-0, în timp ce la retur victoria a aprţinut ”câinilor”, 2-0.

Dinamo, victorie la limită cu Poli Iaşi şi salt peste locurile din zona roşie 

Dinamo a câştigat meciul din deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. ‘Roş-albii’ au trei victorii la rând şi au ieşit din zona retrogradării. Antrenorul Dusan Uhrin a declarat că a schimbat mentalitatea jucătorilor.

Dinamo a deschis scorul în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Scorul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

Dinamo are trei victorii la rând în play-out şi a urcat pe locul 11 în clasament.

"Prima repriză a fost foarte dificilă pentru noi, dar în repriza a doua am jucat mai bine. Le-am spus jucătorilor la pauză că trebuie să menţinem ritmul ridicat. Trebuie să luăm trei puncte şi în etapa viitoare, cu Hermannstadt.

Am avut probleme în apărare, n-am reuşit să-l marcăm bine pe numărul 9 de la Iaşi. În repriza a doua, a crescut nivel de încredere în rândul jucătorilor. Am avut puţin noroc, sunt bucuros pentru Morsay că a înscris. Sunt fericit pentru acest rezultat, nu vreau să vorbesc despre bonusuri. Noi jucăm pentru a ne simţi mai bine după fiecare meci.

Trei victorii la rând, sunt fericit. Urmează un meci dificil, cu Hermannstadt. Va fi şi meciul de Cupă, e un program foarte încărcat. Cred că am schimbat puţin mentalitatea şi este suficient. Dar nu e terminat sezonul, nu am rezolvat nimic, mai avem trei meciuri grele”, a spus Dusan Uhrin.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Puljic, Albentosa - Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec  
  • Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ – C. Belu, Dâlbea, Addae, P. Petrescu – A. Sîntean, Yazalde  
mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele