Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Dinamo, OUT din Cupa României după un gol în minutul 90+4! FC Argeş merge mai departe după golul lui Dumitru

Dinamo Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20442561/1/dinamo-2021-1.jpg

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

  • Au marcat: Ţîră '49 / Işfan '78, Cr. Dumitru '90+3.

Chindia şi ACSO Filiaşi (liga a treia) sunt alte echipe care au acces deja în sferturi.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.


Dinamo - FC Argeş, 1-2 (Ţîră 49 / Işfan 77; Dumitru 90+4)   

Echipele de start: 

  • Dinamo: Eşanu - A. Radu, Ehmann, R. Grigore, St. Filip - Itu, Espinosa, G. Matei - Torje, Moldoveanu, Neicuţescu.
    Rezerve: Fara - Fica, Ţîră, Borduşanu, Giafer, Borcea, G. Creţu, A. Bani, Vestenicky.
    Antrenor: Mircea Rednic.
  • FC Argeş: Croitoru – Muşat, Boldor, Piţian, Telcean – Şerban, Honciu – Dumitraşcu, Palic, Guerreiro – Dumitru.
    Rezerve: Greab, Tofan, Latovlevici, Mezza, Isfan, Xavier, Moisie, Raynov, Fatai.
    Antrenor: Mihai Ianovschi.

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 90+4: GOOOL FC Argeş! Dumitru face 2-1 şi îi duce pe piteşteni în sferturile de finală ale Cupei României.

Min. 77: GOOOL FC Argeş! Işfan egalează în urma unui contraatac.

Min. 49: GOOOL Dinamo! Ţîră marchează din pasa lui Torje.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+1: Final de primă repriză. Dinamo, mai activă în atac în ultimele 10 minute. Torje şi Neicuţescu, protagoniştii unor faze promiţătoare, dar terminate fără probleme mari pentru apărarea piteştenilor. 

Min. 31: Dumitraşcu îşi încearcă şansa de la distanţă. Execuţia se duce peste poartă.

Min. 27: Una din puţinele incursiuni de atac ale lui Dinamo. Torje centrează greşit din flancul stâng, balonul cade pe plasă.

Min. 14: FC Argeş forţează în banda stângă a atacului, iar un şut din întoarcere al lui Dumitru este reţinut uşor de Eşanu.

Min. 9: Început echilibrat. FC Argeş are un plus la capitolul posesie, dar fără ocazii mari de gol la poarta lui Eşanu.

Min. 1: Începe partida. 


Dinamo nu a mai câştigat de la meciul din 16-imile Cupei României, cu Ripensia, de care trecea la limită, cu 1-0. De partea cealaltă, FC Argeş are opt meciuri consecutive cu rezultate pozitive, cinci victorii şi trei egaluri. Cele două s-au întâlnit ultima dată în august, în ”Ştefan cel Mare”, într-un meci în care FC Argeş se impunea cu 2-0.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Espinosa – Torje, Ivanovski, Mugureanu.
  • FC Argeş: Greab – Tofan, Işfan, Latovlevici – Colli, Raynov – Viana, Şerban, Dumitru – Ferreira dos Santos.

Dinamo pregăteşte două tranferuri

Dinamo continuă să se întărească pentru a reuşi să se menţină în Casa Liga 1. Conducerea roş-albă pregăteşte două noi transferuri, unul dintre ei fiind Nikolaos Kainourgios, un mijlocaş stânga grec în vârstă de 23 de ani.

Administratorul special al clubului Iuliu Mureşan a anunţat, duminică, că cei doi fotbalişti urmează să semneze contractul luni. Totul este, în acest moment, o formalitate. Viitorii ”câini” au făcut vizita medicală şi au acceptat deja oferta primită de la Dinamo.

Nikolaos Kainourgios este un fotbalist grec, devenit liber de contract din iulie. Ultima echipă la care a jucat a fost Zulte Waregem (Belgia). Aittitos Spaton şi AE Sparti, ambele din Grecia, sunt celelalte formaţii din CV-ul său.  

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele