Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Dinamo - Porto 26-27. ”Dulăii” au ratat în ultimele secunde şansa de a scoate o remiză

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20409853/1/din-porto.jpg

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti a fost învinsă joi, pe teren propriu, în direct pe Look Sport+, de formaţia portugheză FC Porto, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor, scor 27-26 (15-14).

Principalii marcatori ai partidei au fost Negru, Pascual, Gavriloaia, Nantes şi Humet, cu câte 3 goluri, pentru Dinamo, respectiv Iturriza şi Alves, câte 5, pentru portughezi.

În celelalte partide ale etapei a 3-a, toate jucate miercuri, s-au înregistrat rezultatele: Flensburg - PSG 27-27, HC Motor - Kielce 25-26 şi, surpriza rundei, Veszprem - Barcelona 29-28.

În primele două etape, Dinamo a câştigat cu Lomza Vive Kielce, scor 32-29, iar apoi a pierdut cu Paris Saint Germain, scor 30-41.

După trei etape, patru echipe au câte 4 puncte, pe primele locuri, Barcelona, Veszpre, Kielce şi FC Porto, iar Dinamo rămâne pe locul 6, cu 2 puncte.

Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă în deplasare, cu fosta echipă a actualului său antrenor, Xavi Pascual, Barcelona, în 14 octombrie.

Dinamo - Porto 26-27

Minutul 60: Porto marchează, dar Dinamo are ultimul atac. Bannour zguduie transversala, iar partida se termină cu victoria dramatică a lusitanilor.

Minutul 59: Final de meci incendiar! Dinamo reuşeşte să egaleze, cu o reuşită din propriul careu semnată de Nantes.

Minutul 55: Golul 24 pentru Dinamo vine două o aeriană. Alex Pascual îl găseşte excelent pe Bizău care marchează. Porto are două reuşite avans.

Minutul 52: Dinamo revine în meci şi egalează din nou, dar Porto pune iar avans de trei goluri pe tabelă. Nikola Mitrevski are un reflex de senzaţie, care îi apropie pe lusitani de victorie. Xavi Pascual cere time-out.

Minutul 40: Porto se duce la trei goluri în faţă, dar dinamoviştii revin în meci. Humet marchează cu pământul, iar scorul devine 20-21.

Minutul 32: Kamel Alouini reuşeşte să restabilească egalitatea în startul reprizei secunde. Scorul este 15-15.

Minutul 30: Dinamo are un final de primă repriză excelent şi recuperează de la -4. Porto intră la cabine doar cu un gol avans.

Minutul 25: Gavriloaia se înalţă pe extremă şi trage peste capul portarului. Dinamo se apropie la doar un gol.

Minutul 18: Vali Ghionea marchează pe contraatac, Dinamo este condusă cu 7-10.

Minutul 10: Porto preia frâiele partidei şi se distanţează pe tabelă. Gavriloaia reduce scorul, cu un gol frumos din extremă.

Minutul 5: Gol superb marcat de Dinamo, la capătul unei acţiuni pornite de la inspiraţia portarului. Humet înscrie din ”aeriană”.

Minutul 2: Pedro Valdez vede direct cartonaşul roşu şi pleacă la vestiare. Jucătorul celor de la Porto a avut o intrare extrem de dură la Bizău, din fericire jucătorul dinamovist poate continua.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Etapa a treia aduce un nou adversar de calibru pentru Dinamo, în grupele cele mai importante competiţii handbalistice. Joi, de la ora 19:45, în direct pe Look Sport+, ”dulăii” vor înfrunta Porto.

Lusitanii vin după un succes de senzaţie, reuşit runda trecută, în faţa celor de la Flensburg. Campioana României nu îl va avea probabil pe Xavi Pascual, infectat cu Covid. Acestuia i se mai adaugă câţiva jucători importanţi.

Runda trecută, Dinamo Bucureşti a fost învinsă, în deplasare, de Paris Saint Germain, scor 41-30 (21-11), în a doua etapă din grupa B a Ligii Campionilor. Antrenorul Xavi Pascual şi trei jucători nu au făcut deplasarea, deoarece au fost depistaţi cu Covid..

În prima etapă, pe teren propriu, Dinamo a dispus de polonezii de la Lomza Vive Kielce, scor 32-29.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele