Ultima oră
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace

VIDEO | Dinamo - Tatran Presov 32-30, în EHF European League, pe Look Sport+. Final de meci perfect pentru 'roş-albi'

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19994252/1/dinamo-presov.jpg

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a reuşit a doua victorie în Grupa B a EHF European League, scor 32-30 (16-15), cu echipa slovacă Tatran Presov, în Sala Dinamo, într-un meci restant din etapa a treia. Partida a fost transmisă în direct pe Look Sport+.

‘Roş-albii’ au avut un avans de cinci goluri în prima repriză, 10-5 (min. 19), dar la pauză diferenţa a fost minimă, 16-15.

În repriza a doua, Dinamo s-a distanţat iar, 27-24 (min. 48), dar Tatran a egalat la 27 şi la 29. În ultimele minute, Dinamo a înscris trei goluri la rând şi şi-a asigurat victoria.

Pentru Dinamo au marcat Ante Kuduz (7 goluri), Mohamed Mamdouh Ashem Shebib (7), Valentin Ghionea (8), Mihai Asoltanei (4), Amine Bannour (2), Rome Antonio Diogo Hebo (2), Javier Humet Gaminde (2).

Dinamo păstrează şanse de calificare în optimile de finală ale EHF European League, dar are o misiune complicată, având în vedere că va juca ultimele trei meciuri în deplasare.

Următorul meci este pe 23 februarie, cu francezii de la USAM Nimes. Toate partidele 'roş-albilor' vor fi transmise pe Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19994252/3/clasament-dinamo-handbal.jpg

Sursa foto: Twitter EHF European League

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele