Ultima oră
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare

VIDEO | Dinamo - UTA 2-2. David Miculescu strică debutul lui Rednic în minutul 90+5! Ocazii imense ratate de ”câini”

Dinamo Publicat pe 2 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20412608/11/din-uta.jpg

Al cincilea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost la câteva secunde de a începe perfect. ”Câinii” au fost egalaţi la ultima fază de UTA Arad, iar partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

Dinamoviştii au controlat în mare parte partida şi au deschis scorul prin Gabi Torje, care a stabilit şi rezultatul primelor 45 de minute. Startul actului secund a adus majorarea diferenţei, graţie lui Deian Sorescu. Golgheterul echipei lui Mircea Rednic a transformat de la 11 metri, un penalty obţinut de Steliano Filip. UTA a avut o tresărire de orgoliu şi a redus scorul prin David Miculescu, la capătul unei serii de erori de marcaj a adversarilor.

Moldoveanu putea aduce liniştea pe final de meci, dar atacantul lui Dinamo a semnat ratarea sezonului, după ce nu a reuşit să înscrie cu poarta goală, la capătul unui contraatac. UTA a dat lovitura în minutul 90+5 prin David Miculescu, care a profitat de o eroare de marcaj.

-------------------------------

Dinamo - UTA, în direct pe Look Sport

Echipele de start:

Dinamo: 91. Iliev - 3. A. Radu, 35. R. Popa, 27. R. Grigore, 7. St. Filip - , 8. Itu, 5. Răuţă, 38. Bani - 9. Torje, 44. Ivanovski, 22. Sorescu

UTA: 93. Fl. Iacob - 21. Erico, 23. Baravykas, 4. Benga, 55. Şliakov - 98. D. Isac, 19. Batha - 8. Antal 20. Ubbink, 7. Roger -  88. Hora

Minutul 90+5: GOL UTA! Arădenii dau lovitura prin David Miculescu, care egalează la ultima fază, la capătul unei faze la care apărarea lui Dinamo a dat dovadă de naivitate.

Minutul 76: Ratare antologică pentru Dinamo! Sorescu declanşează un contraatac rapid şi rămâne singur cu portarul, într-un gest de mare altruism îl vede în stânga complet liber pe Moldoveanu, care nu reuşeşte să marcheze cu toată poartă goală, deoarece a aşteptat prea mult să şuteze.

Minutul 63: GOL UTA! Plamen Iliev are două intervenţii miraculoase, dar a treia oară se vede nevoit să se recunoască învins în faţa lui David Miculescu, care reduce diferenţa.

Minutul 53: GOL Dinamo! Acţiune în mare viteză a gazdelor, Steliano Filip pătrunde, iar Şliakov îl faultează. Deian Sorescu transformă de la punctul cu var fără probleme.

Minutul 45+1: Meciul se complică grav de tot pentru UTA. Batha îl loveşte cu cotul pe Torje şi vede direct cartonaşul roşu.

Minutul 28: Dinamo are o nouă şansă mare prin Sorescu, care rămâne singur în careu pentru câteva secunde, dar şutul său este deviat de Benga, care s-a repliat rapid.

Minutul 27: Roger trimite către Antal, care nimereşte bara, balonul revine la mijlocaşul arădenilor, dar din a doua încercare nu nimereşte poarta.

Minutul 22: Nou venitul Ivanovski îl găseşte excelent pe Sorescu, care rămâne singur cu Iacob, dar şutul său la colţul lung trece pe lângă buturi.

Minutul 18: Ocazie uriaşă pentru Dinamo. Sorescu centrează, iar Torje reia cu capul din câţiva metri pe lângă poartă.

Minutul 7: GOL Dinamo! Gazdele recuperează la mijlocul terenului, balonul ajunge la Itu, care trece elegant prin defensiva adversa şi scoate la Torje, care marchează cu puţin noroc, şutul fiind deviat, iar traiectoria l-a surprins pe Iacob.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------

Dinamo a reuşit, în sfârşit, să îl numească antrenor pe Rednic, dar doar cu câteva zile înaintea partidei cu arădenii. Astfel, rămâne de văzut cum va arăta echipa, după un număr limitat de antrenamente cu ”Puriul”. Situaţia e critică la Dinamo, care e pe penultimul loc în Casa Liga 1, cu numai 6 puncte. În plus, are şapte eşecuri la rând.

UTA e pe locul 8 înaintea startului acestei runde, a 11-a, cu 16 puncte, înregistrând două victorii, două egaluri şi o înfrângere în ultimele cinci etape. Eşecul a venit chiar runda trecută, 0-1 cu CFR Cluj, la Arad.

Ultimul meci direct dintre Dinamo şi UTA s-a jucat în ”Ştefan cel Mare”, în returul play-out-ului din sezonul trecut, iar arădenii au câştigat cu 1-0.

Echipele probabile:

  • Dinamo: Iliev – Nica, Popa, Grigore, Filip – Sorescu, Itu, Dudea – Moldoveanu, Ivanovski, Matei.
  • UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Passaglia, Batha – Ubbink, Miculescu, Roger – Hora.

Dinamo face totul pentru a scăpa de ”blestemul” înfrângerilor! Un preot a fost adus în vestiar

Dinamo traversează una dintre cele mai proaste perioade din toată istoria şi cel mai probabil cea mai grea din ultimii 20 de ani. Au 7 înfrângeri consecutive în Casa Liga 1 şi ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 6 puncte adunate.

”Câinii” l-au demis pe Dario Bonetti şi l-au adus în locul său pe Mircea Rednic, în speranţa că lucrurile se vor schimba radical. Pe lângă această mutare, cei de la Dinamo au adus şi un preot înaintea primului antrenament al lui Rednic, pentru sfinţi vestiarul şi locurile din împrejurimi. Totul pentru a scăpa din seria neagră în care se află. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele