Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Dinamoviştii se simt vânaţi! “Mare atenţie la arbitraj” Fază controversată la Iaşi, în prima repriză

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

Peluza 'Cătălin Hîldan' acuză arbitrajul la meciurile echipei Dinamo şi susţine că există interese ascunse pentru retrogradarea 'roş-albilor' în Liga 2. PCH a evidenţiat o fază petrecută în prima repriză a meciului Poli Iaşi - Dinamo, în direct pe Look Sport, când oaspeţii au cerut validarea unui gol într-o situaţie controversată.

În minutul 19, Steliano Filip a şutat de la mare distanţă, iar portarul gazdelor a fost surprins în poziţie avansată. Brînză s-a redresat şi a prins mingea în apropierea liniei porţii.

Pe reluare nu se observă că mingea ar fi depăşit linia porţii cu întreaga circumferinţă, aşa cum prevede regulamentul pentru validarea unui gol.

"MARE ATENŢIE LA ARBITRAJ!

La şutul lui Filip mingea a trecut de linia porţii. Gol valabil. Dar nu acceptăm folosirea tehnologiei, ca să depindem de ochiul arbitrului care vede ce vrea, când vrea.

Dacă faza era la poarta noastră am fi avut 20 de reluari, iar comentatorul ar fi insistat că faza va fi analizată în studio. Dar dacă a fost invers, am avut reluare după juma de oră, iar comentatorul, ca de obicei, a ţinut loc de orice tehnologie.

Adversarii preiau mingea cu mâna, se vede din avion, dar Horaţiu, de la 3 metri, nu vede.

Galbenul dat lui Puljic în minutul 5, pentru un fault tactic dincolo de jumătatea terenului este de fapt un AVERTISMENT pentru noi.

S-ar putea să nu terminăm meciul 11 la 11. Şi nu este vorba de vreo încercare de a ajuta Iaşiul, ci încercarea de a trimite Dinamo cât mai jos", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

Dinamo este aproape de o victorie cu Poli Iaşi. În minutul 80, scorul este 2-1 pentru 'roş-albi', care pot ieşi din zona retrogradării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele