Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Discurs ferm al lui Deac după ce a fost acuzat că a susţinut demiterea lui Şumudică. "Sunt doar un angajat. Pretenţiile sunt mari la CFR"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20369280/1/cs-mioveni-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-6-08-2021.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul din deplasare cu FC Argeş, scor 1-0, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro, în etapa a şasea din Casa Liga 1. Campioana en-titre are maximum de puncte în acest debut de sezon. Ciprian Deac, căpitan în acest meci, s-a declarat deranjat de informaţiile potrivit cărora ar fi susţinut demiterea antrenorului Marius Şumudică.

La Piteşti, Billel Omrani a înscris pentru CFR Cluj în minutul 30. În repriza a doua, FC Argeş a cerut două lovituri de la 11 metri.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Steaua Roşie Belgrad din play-off-ul pentru grupele Europa League, joi, 26 august, de la ora 21:30. Campioana Ligii 1 a pierdut cu 4-0 în tur.

"Vreau să clarific anumite lucruri care au apărut în presă, total neadevărate şi care m-au afectat foarte mult. Vreau să spun că eu la CFR sunt un angajat, nu sunt patronul sau preşedintele clubului, să schimb antrenorul. A apărut că vreau să schimb antrenorul, e departe gândul. Eu sunt doar un angajat. Nu e adevărat că am cântat în vestiar (n.a. – după meciul cu Steaua Roşie Belgrad). Nu ştiam cum să intrăm în pământ de ruşine. Nu cred că cineva avea chef de cântat. Ne-a durut acea înfrângere, pretenţiile sunt mari, investiţiile sunt mari. Nu ne putem bate joc de investiţiile patronului. Vă rog, nu mă mai amestecaţi în asemenea lucruri. N-am schimbat niciodată un antrenor, n-am pus niciodată un antrenor. Sunt jucător, mai am trei ani de contract, vreau să mă bucur de fotbal, încerc să joc cât mai bine. Nu mă deranjează când sunt criticat în presă, eu sunt primul care ridică mâna atunci când joc slab.

A fost un meci total nereuşit la Belgrad, dar cred că cel mai bine e să uităm de acel meci. Suntem echipa cu cele mai multe meciuri în Europa, s-a acumulat oboseala, suntem doar pe drumuri. Nu caut scuze, dar nu e uşor să fii prin aeroport, prin avioane, să nu poţi să faci un ciclu normal de pregătire. Mă bucur că încă jucăm în Europa, dar obiectivele clubului sunt mult mai mari decât am realizat până în acest moment. Repet, pretenţiile sunt mari, de aceea suntem la CFR, să facem performanţă.

De când mă ştiu, nu cred că am mai avut şase victorii din şase în Liga 1. Mă bucur că am reuşit să câştig. Ne gândim la meciul retur din Europa League, încă nu am depus armele, dar suntem conştienţi că va fi foarte greu să întoarcem acel rezultat. Vrem să facem un meci mare şi să spălăm din ruşinea meciului din tur. Din punctul meu de vedere, diferenţa de pe tabelă a fost mult prea drastică. Ne jucăm ultima şansă, cred că vom aborda jocul cu cei mai în formă jucători. Şi meciul cu FCSB este foarte important, dar vrem să facem un meci mare în Europa League", a spus Ciprian Deac.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20369280/2/clasament-cfr.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele