Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

VIDEO | Discurs manifest al lui Torje, după umilinţa cu FCSB: ”Azi, 12 septembrie, va fi ultima dată când Dinamo va fi văzută aşa pe teren. Echipa nu va retrograda şi se va bate la play-off”

Dinamo Publicat pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

Gabi Torje s-a întors la Dinamo într-un moment complicat, iar la primul meci în tricoul alb-roşu, după revenire, a avut loc o umilinţă de-a dreptul, chiar contra rivalei FCSB, cu 0-6. Mijlocaşul nu a căutat scuze, ba chiar a vorbit deschis despre cele întâmplate pe Arena Naţională duminică seară. Şi-a asumat, alături de colegi, eşecul, şi a promis că a fost prima şi ultima dată când Dinamo a arătat şi va arăta astfel, cât timp el va fi la echipă.

Torje crede că eliminarea lui Steliano Filip a fost argumentul care a produs o astfel de ruptură şi diferenţă între cele două rivale. ”Aş fi ridicol dacă aş căuta explicaţii.  Nu e nivelul nostru, cu siguranţă. Nu mai aveam nimic de pierdut după pauză, am încercat să stăm mai sus, dar fazele fixe ne-au fost fatale. Am luat golurile din faze fixe. E dezamăgitor, e umilitor, îmi pare rău că am revenit şi am început aşa, dar azi, 12 septembrie, va fi ultima dată când Dinamo va fi văzută aşa pe teren.

Toată lumea va muri pe teren, din minutul 1 până în minutul 90! Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off.

E clar că s-a rupt jocul cu cartonaşul roşu, dar au fost meciuri în care echipa în 10 oameni a câştigat contra echipei în 11 oameni. E doar o înfrângere, peste care trebuie să trecem. O să fie şi jocul retur, în care trebuie să ne mobilizăm şi să ne luăm revanşa.

Avem un antrenor foarte, foarte bun, care îi învaţă pe tineri ce au de făcut, dar pe teren se vede diferenţa. Cât timp sunt jucători tineri pe teren, e normal să apară şi greşelile, dar asta nu e o scuză”, a declarat Gabi Torje la finalul meciului.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele