Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Discuţii aprinse la stadionul CFR-ului! Arlauskis: "Nu am fost anunţaţi. Nu e normal" / Şumudică: "Am ţinut şedinţa tehnică în garaj"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20374852/3/sumudica.jpg

Scandal de proporţii la CFR Cluj, după ce finanţatorul Neluţu Varga a decis să-i demită pe antrenorul Marius Şumudică şi pe preşedintele Marian Copilu. În această dimineaţă, Şumudică, staff-ul tehnic şi jucătorii nu au putut intra pe stadionul ‘Dr. Constantin Rădulescu’, din ordinele lui Varga. Portarul Giedrius Arlauskis a fost extrem de nervos şi a cerut explicaţii, iar antrenorul Marius Şumudică a discutat cu jucătorii într-un garaj de lângă stadion.

În această dimineaţă, Marius Şumudică a venit la arena din Gruia pentru antrenamentul programat la ora 11:00, dar accesul a fost interzis, din ordinul lui Neluţu Varga, care a decis unilateral ca antrenamentul CFR-ului să fie mutat la ora 17.00, pentru a lămuri mai întâi situaţia privind conducerea echipei.

“Am venit la program, am vrut să respect programul. Echipa s-a prezentat, toată echipa e aici, dar n-am fost lăsaţi să intrăm în bază. Am afişat pe grup programul pentru următoarea zi. Dumneavoastră trebuie să trageţi concluziile, nu eu. Eu sunt pur şi simplu un angajat care a venit să-şi exercite dreptul la muncă. Nu ştiu ce va fi, am un contract. Deocamdată, sunt antrenorul echipei CFR, vom vedea ce se va întâmpla. Întrebaţi-i pe jucători ce simt şi ce fac. Numai Arlauskis mă susţinea? N-am crezut în viaţa mea că pot trăi aşa ceva în România. Am ţinut şedinţa tehnică în garaj. Nu mai vreau să zic... pentru că orice aş vorbi e împotriva mea”, a spus Marius Şumudică.

Portarul Giedrius Arlauskis a fost cel mai vocal la discuţiile cu şeful bazei de pregătire de la CFR Cluj, care a transmis că nu-i poate lăsa pe jucători şi pe staff-ul tehnic să intre în stadion, întrucât a primit ordine clare în acest sens.

“Noi n-am fost anunţaţi că nu trebuie să mai ascultăm de antrenorul Şumudică. Am fost anunţaţi că a fost demis? Nu. Nu e normal! Ei trebuiau să-i anunţe pe jucători, azi dimineaţă sau aseară. Poate că au fost demişi de presă Marian Copilu şi Şumudică, ca să vorbim noi aici. Noi ştim că Şumudică e antrenorul, iar Marian e încă preşedinte. Să se lupte ei! Ce vreţi? Nu intrăm în stadion, asta e, OK”, a spus Giedrius Arlauskis.

La finalul partidei cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, Marius Şumudică a anunţat că nu va demisiona, întrucât este în obiectivul stabilit cu conducerea: câştigarea campionatului şi calificarea în grupele Conference League.

Între timp, Neluţu Varga a găsit un nou antrenor pentru campioana Ligii 1 din ultimele patru sezoane. Este vorba despre Dan Petrescu (53 de ani), care a mai pregătit echipa CFR Cluj în perioadele 2017-2018 şi 2019-2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele