VIDEO | DOAR CU IANIS HAGI NU SE FACE PRIMĂVARĂ! RANGERS PIERDE CU KILMARNOCK, IAR MAREA RIVALĂ CELTIC SE DISTANȚEAZĂ LA 10 PUNCTE - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

VIDEO | DOAR CU IANIS HAGI NU SE FACE PRIMĂVARĂ! RANGERS PIERDE CU KILMARNOCK, IAR MAREA RIVALĂ CELTIC SE DISTANȚEAZĂ LA 10 PUNCTE

Glasgow Rangers a suferit în această seară prima înfrângere de când Ianis Hagi joacă la această echipă, 1-2, în deplasare, cu Kilmarnock. Românul a jucat titular, dar nu a mai repetat evoluția excelentă din urmă cu o săptămână, când a marcat primul și deocamdată singurul său gol pentru Rangers în partida cu Hibernian. De altfel, Hagi a fost schimbat de managerul Steven Gerrard în minutul 81, când pe teren a intrat Stewart.

În direct pe Look Sport 2, Arfield a deschis scorul pentru Rangers în minutul 32, iar oaspeții au intrat la cabine la avantajul acestui gol. Repriza secundă le-a aparținut însă celor de la Kilmarnock, care au reușit să marcheze de două ori, prin O’Donnell (minutul 77) și Brophy (88), iar la final s-au impus cu 2-1.

După acest eșec, Rangers rămâne pe locul secund în prima ligă a Scoției, Premiership, cu 60 de puncte, la 19 lungimi în fața următoarei clasate, Aberdeen. Vestea proastă pentru echipa de pe Ibrox Park este că marea rivală Celtic s-a impus în această seară cu 5-0 în fața celor de la Hearts și conduc detașat în clasament. Fosta adversară a CFR-ului din grupele Europa League are 70 de puncte, cu 10 mai multe decât Rangers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine