Ultima oră
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania

VIDEO | Doi foşti golgheteri ai Ligii 1 au decis soarta meciului UTA - Gaz Metan Mediaş

UTA Arad Publicat pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20181851/1/2020-11-10-4-uta-gaz-metan-47338.jpg

UTA - Gaz Metan 1-0 (Antal)

Echipele de start: 

  • UTA: Iacob - Shlyakov, Ilie, Erico, Tomozei - Miculescu, Modestas, Albu, Rusu - Roger, Hora
  • Rezerve:  Balauru - Melinte, Roumpoulaku, Bustea, Roşu, Tescan, Rus, Antal, Buhăcianu
  • Gaz Metan: Pleşca - Baco, Larie, Trif - Butean, De Moura, Alceus, Deaconu, Velisar - Costea, Valente
  • Rezerve: Buzbuchi - Romeo, Junior, Yuri, Pambou, Chamed, Horşia, Ze Manuel, Morar

Min. 90 + 4: Fluier final! UTA se impune cu 1-0 în faţa Gazului.

Min. 83: Ocazie UTA! O nouă paradă magistrală a lui Pleşca, într-o situaţie 1 vs 1 cu Roger. 

Min. 78: Erico (UTA) încasează şi el cartonaşul galben. 

Min. 75: Ultima schimbare la Gaz Metan! Intră Horşia în locul lui Velisar. 

Min. 74: Morar (Gaz Metan) vede cartonaşul galben.

 

Min. 71: Schimbare la Gaz Metan! Iese Gabriel Moura, înlocuit de Francisco Junior. 

Min. 70: Roger (UTA) încasează cartonaşul galben pentru simulare. 

Min. 65: Ocazie uriaşă pentru UTA! Pleşca îi refuză golul lui Albu cu capul. Portarul Gazului scoate ca la handbal cu piciorul.

  

Min. 63: Trif (Gaz Metan) vede cartonaşul galben. 

Min. 62: Albu (UTA) vede cartonaşul galben.

Min. 62: A doua bară pentru UTA! Albu reia cu capul direct în transversală.

Min. 50: GOL UTA! Miculescu centrează, iar Ioan Hora reia cu capul în bară. Medieşenii ar fi scăpat iar fără gol încasat dacă Liviu Antal nu ar fi fost pe fază şi nu ar fi trimis din voleu în plasa porţii lui Pleşca.

 

Min. 48: Şansă pentru UTA! Miculescu reia cu capul din plonjon, scăpat din marcaj de Butean, însă execuţia sa este departe de poartă. 

Min. 46: A început a doua repriză cu o dublă schimbare la Gaz Metan! Intră Pambou şi Chamed. Ies Deaconu şi Alceus. 

Min. 45 + 2: Fluier final al primei reprize. La pauză UTA – Gaz Metan este 0-0.

Min. 39: Ocazie mare pentru UTA! Ioan Hora nu îl poate învinge 1 vs 1 pe portarul Răzvan Pleşca. La aceeaşi fază arădenii au reclamat un posibil penalty pentru henţ.

Min. 33: Ocazie pentru UTA! Pleşca are o paradă foarte bună la şutul lui Miculescu, trimis cu efect la colţul lung. Scorul rămâne 0-0.

Min. 28: Şansă pentru UTA! Tomozei reia cu capul centrarea lui Roger din corner. Balonul se duce totuşi destul de departe de poarta lui Pleşca.

Min. 22: Schimbare la UTA! Iese Rusu, eligibil şi el pentru regula U21, în locul lui intră experimentatul Liviu Antal. 

Min. 15: Schimbare la Gaz Metan Mediaş! Iese Costea, eligibil pentru regula U21, intră în locul lui Morar. 

Min. 14: Şansă pentru UTA! Reluarea lui Ioan Hora cu capul se duce pe lângă poarta lui Pleşca.  

Min. 4: Şansă pentru UTA! Albu (UTA) trage din voleu de la distanţă, aproximativ 25 de metri, dar Pleşca reţine balonul fără foarte mari emoţii. Zona din faţa porţii este vizibil deteriorată, ceea ce poate provoca probleme pentru portar.

Min. 1: A început meciul!


UTA – Gaz Metan Mediaş se joacă duminică, de la ora 14:00, în direct la Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului din etapa a 8-a, din play-out-ul Ligii 1, vor fi redate în format live video de către site-ul www.looksport.ro.

VIDEO | UTA - Gaz Metan Mediaş, de la 14:00, duminică, la Look Sport. Duelul echipelor care au şanse la un loc de Conference League, dar nu au solicitat licenţa

UTA – Gaz Metan este duelul echipelor care ar putea să prindă un loc de baraj pentru Conference League, însă niciuna dintre formaţii nu a fost interesată să solicite licenţa pentru cupele europene către Federaţia Română de fotbal. Arădenii au strâns 28 de puncte până acum, iar medieşenii cu unul în plus. FC Argeş (31 de puncte) şi Chindia Târgovişte (35 de puncte) sunt echipele clasate pe locurile care duc la primul baraj în manşă unică pentru un loc de Conference League.

Astfel, miza meciului se va rezuma doar la obţinerea liniştii cu privire la evitarea retrogradării. Astra Giurgiu şi FC Voluntari, echipele poziţionate pe loc de baraj cu formaţiile din Liga 2, au ambele câte 24 de puncte. Un succes al UTA-ei sau al Gazului ar reprezenta pentru fiecare formaţie în parte un pas important pentru menţinerea în primul eşalon din următorul sezon. Cele două adversare de duminică sunt, în acest moment, mult mai apropiate de vârful play-out-ului decât de zona retrogradabilă.

În sezonul regular, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Gaz Metan s-a impus pe terenul UTA-ei cu 3-1, iar ”Bătrâna Doamnă” a câştigat la Mediaş cu 2-1.

Clasamentul play-out-ului înainte de etapa a 8-a: 1. Chindia Târgovişte – 35 de puncte, 2. FC Argeş – 31 de puncte, 3. Gaz Metan Mediaş – 29 de puncte, 4. UTA – 28 de puncte, 5. Dinamo Bucureşti – 27 de puncte, 6. Viitorul Constanţa – 26 de puncte, 7. Astra Giurgiu – 24 de puncte, 8. FC Voluntari - 24 de puncte, 9. Poli Iaşi – 20 de puncte, 10. Hermannstadt -20 de puncte.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele