Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO | Dominic Thiem s-a accidentat în turneul pe iarbă de la Mallorca, transmis în direct pe Look Sport+. Austriacul riscă să rateze Wimbledon-ul

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20256898/1/profimedia-0616969468.jpg

Moment nefericit în turneul pe iarbă de la Mallorca, Spania, transmis în direct pe Look Sport+! Austriacul Dominic Thiem (locul 5 ATP) a fost nevoit să abandoneze în meciul cu francezul Adrian Mannarino (42 ATP), la scorul de 5-2 pentru el, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii drepte. Thiem riscă să rateze participarea la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Thiem era al doilea favorit al turneului de la Mallorca, după rusul Daniil Medvedev (2 ATP), care s-a calificat astăzi în faza sferturilor de finală.

Cu patru zile în urmă, Dominic Thiem a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Rămâne de văzut dacă al cincilea jucător al lumii va putea juca la turneul de la Wimbledon (28 iunie - 11 iulie).

Turneul ATP 250 de la Mallorca oferă premii totale de 720.000 de euro şi este organizat în perioada 20 iunie – 26 iunie. Este prima ediţie a acestei competiţii pe iarbă.

Meciurile de la Mallorca sunt transmise în direct şi în exclusivitate în România pe Look Sport+, zilnic, de la ora 12:00.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele