Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Dragoş Nedelcu, nervos după eşecul din Supercupa României. "Este foarte frustrant, ne-am dat viaţa pe teren. La penalty e loterie"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane în Liga 1, a câştigat Supercupa României, după o victorie la loviturile de departajare cu FCSB, scor 4-1 (0-0 după 90 de minute), pe Look Sport+. Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a operat mai multe schimbări în primul ‘11’, folosind mulţi jucători tineri. Dragoş Nedelcu s-a declarat deranjat de discuţiile privind importanţa acordată de ‘roş-albaştri’ acestui trofeu.

Pe Arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, raportul şuturilor pe poartă a fost 10-2 pentru CFR Cluj. Totuşi, portarul Andrei Vlad a fost în zi de graţie, iar FCSB n-a primit gol.

La loviturile de departajare, Rondon, Păun, Chipciu şi Camora au înscris pentru CFR. FCSB a marcat doar prin Radunovic, în timp ce tinerii Perianu şi Şut au ratat.

În play-off-ul Ligii 1, FCSB porneşte cu un avantaj de un punct faţă de CFR Cluj.

"Este foarte frustrant, am muncit foarte mult 90 de minute, ne-am dat viaţa pe teren. Din păcate, penalty-urile au făcut diferenţa. Trebuie să-i felicităm pe juniorii care au intrat astăzi pe teren, pentru că au făcut un meci bun, au arătat că pot face faţă împotriva unei echipe de play-off.

Cum să se zică faptul că nu ne-am dorit trofeul, atât timp cât ne-am dat viaţa pe teren? Obiectivul când am ajuns la stadion a fost să câştigăm Supercupa. Din păcate, nu s-a putut. Din punctul meu de vedere, la penalty e loterie, oricine poate rata. Au ratat şi mari fotbalişti ai planetei.

Din punctul meu de vedere, sunt mai multe echipe în lupta la titlu. Nu trebuie să excludem Craiova, au o echipă foarte bună, Sepsi la fel. N-o să fie o bătălie în doi. O să abordăm toate meciurile la victorie, mai avem 10 finale", a spus Dragoş Nedelcu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele