Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Dramă totală în Juventus - Inter! ”Bătrâna Doamnă” păstrează şanse la Ligă după un meci cu două eliminări

Juventus Publicat pe 15 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20191794/2/tw-juventus-2.jpg

Formaţia Juventus Torino a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa lui Ionuţ Radu, Internazionale Milano, într-un meci din etapa a XXXVII-a, penultima a campionatului Italiei. Radu a fost rezervă.

Învingătorii au marcat prin Ronaldo 24’ şi Cuadrado 45’+4, 88’ (penalti). Pentru Inter au înscris Lukaku 35’ (penalti) şi Chiellini 83’ (autogol).

În minutul 55, de la Juventus a fost eliminat Bentancur, iar pe final, în minutul 90+2, a fost eliminat şi Brozovic, de la Inter.

Alte rezultate din Serie A:

Genoa – Atalanta 3-4

  • Au marcat: Shomurodov 48‘, 84‘, Pandev 67‘ (penalti) / Zapata 9‘, Malinovski 26‘, Gosens 44‘, Pasalic 51‘.

Spezia – Torino 4-1

Au marcat: Saponara 19’, Nzola 42’ (penalti), 74’, Erlic 84’ / Belotti 55’ (penalti).

Partida AS Roma – Lazio Roma are loc tot sâmbătă, meciurile Fiorentina – Napoli, Benevento – Crotone, Udinese – Sampdoria, Parma – Sassuolo şi AC Milan – Cagliari sunt programate duminică, iar confruntarea Verona – Bologna se va disputa luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele