Ultima oră
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor
NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019 NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

VIDEO | DRAMATISM LA SIBIU: ASTRA E EGALATĂ PE FINAL ŞI RISCĂ SĂ RATEZE PLAY-OFF-UL

Video Publicat pe 17 feb 2020
mail-share icon Email

Hermannstadt şi Astra au terminat la egalitate, 2-2, meciul disputat, în această seară, la Sibiu, în etapa a 25-a din Liga 1. În direct pe Look SPort, Debeljuh a deschis scorul pentru ardeleni, în minutul 48, însă Astra a revenit şi a marcat de două ori în decursul a 12 minute, prin Vali Gheorghe (minutele 55 şi 67). În acel moment, giurgiuvenii urcau pe locul 3 şi depăşeau FCSB în clasament, dar, şi mai important, erau calificaţi în proporţie de 100% în play-off.

Însă totul s-a schimbat cu două minute înainte de final, când Sibiul a lovit prin Bălan, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Acum, giurgiuvenii vor tremura în ultima etapă a sezonului regulat şi sunt obligaţi să câştige cu Sepsi pentru a fi siguri că vor evolua în play-off.

După această remiză, Astra face 41 de puncte şi se află pe locul 5. Giurgiuvenii vor concura cu Gaz Metan Mediaş (poziţia a şasea, 40 de puncte) şi Viitorul (locul 7, 39 de puncte) pentru ultimele două poziţii care asigură participarea în play-off. De cealaltă parte, Hermannstadt face 25 de puncte şi este pe locul 10.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele