Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Dublă de senzaţie pentru Alexandru Maxim! Românul a răpus campioana en-titre a Turciei de unul singur

Superlig Publicat pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20105983/1/eydkopixmagmodd.jpg

Alexandru Maxim a ajuns la al 13-lea gol în campionatul Turciei, în acest sezon, pentru Gaziantep în 30 de apariţii.

Internaţionalul român a reuşit o dublă în partida de pe teren propriu în faţa campioanei en-titre Başakşehir, din etapa a 33-a din Superlig.

Decarul României a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă din minutul 32, trimiţând portarul advers în direcţia opusă. În minutul 52, Maxim şi-a păstrat sângele rece şi a şutat din prima balonul venit din pasa lui Mirallas.

Alexandru Maxim a fost înlocuit în minutul 78 cu Sahin. Partida s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Gaziantep, care în urma acestui rezultat se clasează pe locul 5 în campionatul Turciei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele