Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Mbappe, coşmarul catalanilor! Campionul mondial a înscris un hattrick, iar PSG a învins Barcelona cu 4-1

Champions League Publicat pe 17 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19982181/12/profimedia-0591436610.jpg
 
PSG a învins cu 4-1 în manşa tur Barcelona, în 8-imile Ligii Campionilor, din Spania. Parizienii au fost conduşi, dar în cele din urmă au revenit şi au marcat de patru ori. Gazdele au deschis scorul prin Messi, în minutul 27 din penalty, dar PSG a înscris prin Mbappe, minutele 32, 65, 85, şi Kean, minutul 70.

Barcelona - PSG 1-4 (Messi 27 pen. / Mbappe 32, 65, 85; Kean 70) 

Echipele de start: 

  • Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Lenglet, Alba – de Jong, Busquets, Pedri – Griezmann, Messi, Dembele
    Rezerve: Neto, Pena, Pjanic, Braithwaite, Puig, Trincao, Fernandes, Umtiti, Firpo, Mingueza
    Antrenor: Ronald Koeman
  • PSG: Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Paredes, Gueye – Kean, Verratti, Mbappe – Icardi
    Rezerve: Rico, Letellier, Kehrer, Rafinha, Danilo, Sarabia, Herrera, Diallo, Draxler, Bakker, Michut
    Antrenor: Mauricio Pochettino

Min. 90+6: Final de meci.

Min. 85: GOOOL PSG! Mbappe marchează iar, cu un şut din prima din interiorul careului.

Min. 80: PSG reduce din turaţii, nu mai forţează. Nu mai riscă şi joacă la trecerea timpului. Barcelona e neputincioasă şi nu poate mai mult decât a arătat. A făcut un joc bun doar în anumite pasaje din prima repriză.

Min. 70: GOOOL PSG! Kean marchează pentru 3-1, cu o lovitură de cap după o fază fixă. Apărarea Barcelonei, de nerecunoscut.

Min. 65: GOOOL PSG! Mbappe marchează din interiorul careului, după o cursă frumoasă a lui Florenzi în partea dreaptă. Acesta pasează pentru Icardi, Pique respinge însă balonul sare la Mbappe, care face 2-1.

Min. 58: Messi scoate o lovitură liberă la aproximativ 20 de metri de poarta lui Navas. Kimpembe îl loveşte cu mâna peste faţă. Execuţia argentinianului, din faza fixă, loveşte zidul şi iese în corner. 

Min. 50: PSG controlează primele minute din repriza a doua, ca şi în prima parte.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45+1: Pauză pe Camp Nou.  

Min. 45: Şansă imensă pentru PSG. Icardi reia cu capul, în urma unui corner, dar execuţia sa se duce în plasa taterală. Ter Stegen e bătut, iar fundaşii catalanilor îl pot marca pe argentinian, care sare de unul singur.

Min. 37: Şansă bună pentru Griezmann, în urma unui contraatac. Sprintează cu balonul la picior, de la mijlocul terenului, se duce până la linia de 16 metri, dar şutul său la firul ierbii trece puţin pe lângă bara lui Navas.

Min. 35: Kurzawa trage din interiorul careului, pe jos, ter Stegen scoate cu vârful degetelor.

Min. 32: GOOOL PSG! Avantajul Barcelonei e anulat repede, după un gol al lui Mbappe. O combinaţie superbă aduce balonul la campionul mondial, care se vede singur cu ter Stegen şi nu îl iartă. E 1-1.

Min. 27: GOOOL Barcelona! Penalty pentru catalani! de Jong cade în careu, cu Kimpembe şi Kurzawa pe urmele sale. Este agăţat de acesta din urmă, iar arbitrul acordă lovitură de pedeapsă. Messi marchează cu un şut la vinclu.

Min. 21: Combinaţie superbă între Griezmann şi Messi. Francezul e servit de argentinian la marginea careului, dar Verratti bagă o alunecare ca la carte şi înlătură pericolul. Catalanii încep să echilibreze jocul.

Min. 14: Prima ocazie importantă a meciului aparţine, culmea, Barcelonei. Pedri pasează pentru Griezmann la 16 metri, acesta intră în careu, dar se închide în lateral stânga. Şutul francezului, din cădere, este parat uşor de portarul Barcelonei.

Min. 12: Prima lovitură de colţ aparţine tot PSG-ului. Kean scoate faza fixă, dar oaspeţii nu obţin mare lucru. Fundaşii Barcelonei resping uşor.

Min. 5: Primul şut este expediat de Gueye. Trage de la distanţă, dar execuţia se duce mult pe lângă poarta lui Stegen. 

Min. 2: PSG are posesia şi încearcă să deschidă apărarea adversă. 

Min. 1: Începe meciul! 


Barcelona - PSG, live pe Look Sport+ de la ora 22:00. Echipele probabile:

  • Barcelona: Ter Stegen - Dest, Mingueza, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets - Pedri: Messi, Griezmann - Dembélé
  • PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye, Verratti, Paredes - Kean, Icardi, Mbappé
Primul meci european al lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică a celor de la Paris Saint-Germain e sinonim pentru francezi cu revenirea pe Camp Nou, stadionul pe care, în 2017, Neymar şi colegii săi de la Barcelona întorceau un 4-0 în tur, câştigau cu 6-1 şi făceau loc termenului Remontada în dicţionarul fotbalului. La patru ani distanţă, starul lui PSG e accidentat şi ratează întâlnirea cu fostul club, iar Angel di Maria e şi el indisponibil.
 
Barcelona, în schimb, pare că şi-a revenit în ultimele săptămâni, iar obiectivul anunţat de Ronald Koeman este terminarea partidei fără gol primit: "Intrăm în această dublă manşă cu entuziasm. Ştim de multă vreme că este un meci greu şi că PSG are o echipă puternică. Vrem să avem mingea, să dominăm şi să avem oportunităţi de a marca. Dar e foarte important să nu primim gol", a punctat tehnicianul olandez al catalanilor, la conferinţa de presă de dinaintea meciului.
 
De cealaltă parte, Pochettino, fost jucător la Espanyol Barcelona, e conştient de importanţa partidei pentru francezi: "E un joc special, mai ales că sunt aici de doar 40 de zile. Simt că meciul e special pentru echipă. Câştigarea Ligii Campionilor e obiectivul principal al clubului. Condiţiile sunt aşa cum sunt, dar suntem pregătiţi. Sunt foarte foarte calm, echipa e schimbată faţă de cum obişnuia să fie, vreau să construiesc ceva alături de aceşti băieţi", a punctat argentinianul.

Contra, trimis de UEFA la "blockbuster-ul" Barcelona - PSG

Comisia Tehnică din cadrul forului european a decis să-l trimită pe Camp Nou pe Cosmin Contra pentru a realiza studiul tehnico-tactic al duelului dintre Ronald Koeman şi Mauricio Pochettino.
 
Practic, Contra e însărcinat să analizeze din toate unghiurile cele două mari echipe ale fotbalului mondial, iar la finalul celor 90 de minute să realizeze un raport care să includă o analiză stufoasă a duelului tactic dintre Koeman şi Pochettino, dar care să cuprindă şi o serie de verdicte. Fostul fundaş dreapta va decide cine a fost cel mai bun fotbalist al meciului, dar şi cel mai bun jucător în cele patru compartimente - poartă, apărare, mijloc şi atac.

”Cred că e un rezultat corect. Prima repriză ne-a aparţinut, a doua a fost a gazdelor. Pe acest teren îngheţat e foarte greu să joci fotbal. Din păcate acestea sunt condiţiile, ne prezentăm, jucăm, încercăm să scoatem maximum. În anumite momente poate trebuia să fim mai liniştiţi, mai lucizi şi din acest motiv probabil că în a doua repriză am încasat acel gol care cred că putea fi evitat. Dacă lucrurile s-ar fi desfăşurat normal, probabil în acest moment eram mai liniştiţi.  Acum suntem puţin într-o oarecare criză, nu am câştigat în ultimele cinci jocuri” a mărturisit el, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri