Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Dulcele gust al revanşei! CSM trece de Ferencvaros şi priveşte spre sferturile Ligii Campionilor. Maghiarele, eliminate

Handbal Publicat pe 21 feb 2020
mail-share icon Email

CSM Bucureşti s-a impus în confruntarea cu Ferencvaros, scor 27 - 24, într-un meci contând pentru faza grupelor Ligii Campionilor de handbal feminin, transmis în direct de Look Plus.



Cu Cristina Neagu marcatoare a 8 goluri, tigroaicele s-au impus după un meci echilibrat, însă pe care l-au controlat în mare măsură, cu excepţia unor perioade din prima repriză, când adversarele au condus cu un gol diferenţă.

CSM s-a desprins la trei goluri înainte de pauză, iar în repriza secundă şi-a păstrat constant avantajul.

S-a terminat 27 - 24, iar CSM s-a revanşat pentru înfrângerea usturătoare din tur şi totodată a scos-o matematic pe Ferencvaros din calculele calificării în sferturi.

CSM Bucureşti ajunge la 9 puncte în Grupa 1 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a fi sigură de calificarea în TOP 8.

"A fost un meci foarte greu, aşa cum ne aşteptam să fie. Presiunea era pe noi, trebuia să câştigăm acasă. Mă bucur că am câştigat, mă bucur că aproape ne-am asigurat o poziţie care să ne ducă în sferturi", a spus Cristina Neagu, la finalul partidei.

  • Celelalte partide ale etapei vor fi sâmbătă şi duminică, între Rostov Don – Metz şi Team Esbjerg – Vipers.

Rezultatele anterioare ale CSM Bucureşti în grupa I: 23-33 cu FTC Budapesta, 32-27 cu Metz şi 25-23 cu Vipers.

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie).

În grupa preliminară B a competiţiei, CSM a obţinut rezultatele: 24-22 şi 21-25 cu Team Esbjerg, 23-23 şi 22-23 cu Rostov Don şi 35-19 şi 28-19 cu MKS Lublin.

În grupa principală II joacă şi campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea.

Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele