VIDEO | DUȘAN UHRIN DĂ VINA PE ARBITRAJ. „NU SUNTEM REAL MADRID SĂ JUCĂM ȘI ÎMPOTRIVA TUTUROR, ARBITRI ȘI ADVERSARI” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | DUȘAN UHRIN DĂ VINA PE ARBITRAJ. „NU SUNTEM REAL MADRID SĂ JUCĂM ȘI ÎMPOTRIVA TUTUROR, ARBITRI ȘI ADVERSARI”

Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova, 1-4, iar „câinii! consideră că au fost dezavantajați de arbitrul Marius Avram. Asta pentru că centralul meciului a anulat un gol valabil marcat de bucureșteni în minutul 11. Și discursul antrenorului Dusan Uhrin s-a axat pe această eroare de arbitraj, cehul lăsând să se înțeleagă că Dinamo este „vânată” de arbitri.

„Am făcut câteva greșeli personale, dar noi am dat un gol la 0-0. N-a fost ofsaid, nu e posibil ca de fiecare dată să fie greșeli împotriva noastră. Craiova a dat gol imediat după ce l-au anulat pe al nostru. Au fost multe greșeli din partea arbitrului, cel puțin asta am văzut eu”, a spus cehul, în direct la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul mai spune că echipa sa a făcut două erori mari care au fost speculate de adversari. „Am făcut două mari greșeli, iar Craiova a profitat. Noi nu suntem Real Madrid să jucăm împotriva tuturor, adversari și arbitri”, a mai spus Uhrin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine