Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

VIDEO | Dusan Uhrin nu se aştepta la prea multe din meciul cu Astra: ”Am marcat cu noroc”

Dinamo Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

Dusan Uhrin a fost nemulţumit de faptul că a fost întrebat, după eliminarea din Cupa României, dacă mijlocaşul Paul Anton va continua la Dinamo. Tehnicianul ceh consideră că echipa lui a jucat bine, dar a marcat cu noroc golul care a dus returul semifinalelor la loviturile de departajare.

"La penaltiri este întotdeauna o loterie. Am fost atât de aproape de calificare... Am jucat bine în timpul meciului, consider că a fost un meci bun pentru noi. E păcat, ce pot să spun? Penaltiurile sunt loterie. Am jucat bine de la început, ştiam că Astra este un adversar puternic, am încercat să dăm tot ce avem mai bun. Am marcat prin noroc, dar ar fi trebuit să înscriem mai multe goluri, aşa e de fiecare dată.

 Trecem peste asta şi acum trebuie să ne concentrăm pe campionat. Jucătorii cred că sunt un pic obosiţi psihic, pentru că am ratat în ultimul moment cupa, pe care ne-am dorit-o foarte mult. Am schimbat un pic echipa, sper că vom fi pregătitţi pentru următorul meci. Nu suntem în siguranţă acum (n.r. - în campionat), trebuie să o luăm meci cu meci, să ne concentrăm şi vom vedea ce se va întâmpla. Vreau să scap de acest baraj!

(n.r. - întrebat dacă Anton va continua la Dinamo) Nu fac speculaţii, îmi cer scuze, dar după acest meci asta este o întrebare nepoliticoasă”, a declarat Uhrin. 

Astra Giurgiu s-a calificat, marţi, în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo, pe Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acelaşi cu care s-a impus Astra în meciul tur. Nu s-a mai marcat în prelungiri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele