Ultima oră
VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil
Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş
VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela
Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici” Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici”
Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii
NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului

VIDEO | Echipa din Liga 2 care cere încheierea sezonului şi o schimbare radicală a formatului: "Mai multe cluburi au propus asta"

Liga II Publicat pe 30 apr 2020
mail-share icon Email

Poli Timişoara cere oprirea campionatului şi schimbarea formatului din sezonul viitor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19348087/1/12-timisoara-propunere-liga-2.jpg

Şefii FRF le-au propus mai multe scenarii de reluare a campionatului cluburilor din liga a doua. Au existat şi echipe care au cerut oprirea definitivă a sezonului. Cea mai vehementă a fost ASU Poli Timişoara, nemulţumită de faptul că liga a doua ar urma să se reia în 5 iunie, cu 2 meciuri pe săptămână.

Din cauza distanţelor mari pe care cluburile le au de parcurs acum, bănăţenii cer şi revenirea la două serii în liga secundă, chiar din sezonul următor.

"Reluarea antrenamentelor după 15 mai, nu ştim în ce condiţii, ar însemna doar două săptămâni de pregătire... Transportul cu avionul clar va fi în altă formă şi cele mai multe cluburi au probleme de ordin financiar.

A fost un subiect şi acesta cu două serii şi nu a fost numai propunerea noastră. S-ar putea să existe această posibilitate legală", a declarat managerul sportiv al lui ASU Poli, Marius Cociu.

O decizie de reluare a sezonului în liga a doua va fi luată după 5 mai, atunci când Federaţia va cere şi un punct de vedere de la Ministerul Sănătăţii.

"Sunt prea multe necunoscute de luat în calcul acum. Îngheţare, suspendare, anulare, nu ştiu. Treubie găsită o variantă, depinde ce face şi Liga 1", spune Daniel Stanciu, director executiv al U Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele