Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Edi Iordănescu, amuzat de controversa privind transferul lui Bouhenna de la Sepsi. “Sunt speculaţii, le resping din capul locului”

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164479/1/ior.jpg

CFR Cluj şi-a consolidat primul loc în play-off-ul Ligii 1, după victoria din deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 6-a, în direct pe Look Sport. Campioana en titre se pregăteşte pentru meciul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe 10 mai. Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a respins speculaţiile privind o relaţie de prietenie între clubul său şi cel din Sfântu Gheorghe. 

Controversa a 'explodat' după anunţul transferului fundaşului algerian Rachid Bouhenna de la Sepsi la CFR Cluj, la finalul sezonului, liber de contract.

Bouhenna (29 de ani) a fost acuzat de către conducerea clubului Sepsi că nu a dat dovadă de fair play în duelul cu CFR Cluj, în care a fost eliminat, şi că nu a informat clubul din Sfântu Gheorghe în privinţa acordului contractual cu CFR.

"Am fost întrebat de conducere despre anumiţi jucători, mi-am spus poziţia. În acelaşi timp, am transmis faptul că focusul meu rămâne pentru echipă 100%, e prea important momentul. Bouhenna este un jucător foarte interesant, nu intru mai mult în detalii. Ce pot să spun referitor la speculaţiile cu Sepsi: luaţi meciurile şi vedeţi cum s-au derulat. Să mă rezum la a analiza doar jocurile de când sunt aici: pe ambele le-am câştigat cu 1-0, extrem de greu. Adversarul a avut foarte multe momente bune, cu ocazii, putea foarte bine să ne egaleze. Dacă analizaţi jocul recent, am marcat, apoi Sepsi a pus o presiune extraordinară pe careul nostru. Se vede când o echipă vine şi aduce jucători în careu din toate liniile şi încearcă să marcheze. Pentru mine sunt speculaţii. Aşa cum am fost întrebat şi de alte prietenii teoretice din Liga 1, le resping din capul locului", a spus Edi Iordănescu.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164479/2/claament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele