Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Edi Iordănescu anunţă sancţiuni drastice la FCSB, după meciul din Cupă. ”Eu nu accept aşa ceva”

FCSB Publicat pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20404053/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg

Edi Iordănescu nu a fost deloc mulţumit de desfăşurarea partidei din Cupa României dintre CS Hunedoara şi FCSB. Tehnicianul roş-albaştrilor a anunţat că fotbaliştii săi vor fi amendaţi pentru că au fost egalaţi de o formaţie de Liga 3, deşi au condus cu 3-0.

Iordănescu a spus ironic că elevii săi şi-au dorit să prelungească agonia jocului pentru suporterii hunedoreni sau pentru că nu îşi doreau să se culce devreme, fiind nocturi. Iodănescu a apelat la un umor amar pentru a menţiona că nu poate să găsească o explicaţie rezonabilă pentru ce s-a petrecut pe teren.

”E o calificare şi rămâne o calificare. Însă, lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum mi-aş fi dorit. Aş împărţi jocul în două momente: până în minutul 60 şi după minutul 60. Din minutul 60 am ieşit cu o mentalitate pe care nu pot să o accept. Ce s-a întâmplat astăzi va costa. Eu nu accept aşa ceva şi nu tolerez. În minutul 60 şi dacă îţi pleacă antrenorul de pe bancă cu o echipă din liga a treia trebuie să ştii ce să faci.

Sunt probleme de ordin intern pe care nu vreau să le discut. Vor fi sancţionaţi din punct de vedere financiar. Trebuie să demonstreze, cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu poate să fie aici. Sper să fie un accident şi să putem să corectăm.

Au fost multe părţi bune pâna în minutul 60. Sunt momente bune pentru jucătorii tineri, care au ieşit la rampă. Însă, sunt mult prea supărat că să fac aprecieri. Probabil că am o echipa nocturnă care nu poate să doarmă devreme, şi au zis <<hai să prelungim agonia>>. Sau poate s-au gândit că trebuie să le mai acorde spectatorilor minute de vizionat.

L-am ţinut pe Budescu pentru că aveam nevoie de el după minutul 60. Un jucător cu maturitate, însă echipa nu a arătat acest lucru”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului.

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), pe CS Hunedoara, din liga a treia, după prelungiri.

Au marcat: Vlad 58', Hergheligiu 70', Simon 83' / Stoica 19', 50', Oaidă 31', Musi 95', Valentin Gheorghe 98'.

Edward Iordănescu a trimis pe teren următoarea echipă, în meciul de miercuri: Straton - Haruţ, Cristea, Miron, Radunovici - Şut, Oaidă, Olaru - Budescu, Dumiter, I. Stoica. Au intrat pe parcurs Valentin Gheorghe, Creţu, Ovidiu Popescu, Musi şi Cordea.

În optimi s-au mai calificat Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Minaur Baia Mare, FC U Craiova 1948, Rapid Bucureşti. Dunărea Călăraşi, FC Argeş, FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş, Chindia Târgovişte, Poli Timişoara şi FC Buzău.

Joi, sunt programate ultimele meciuri din faza şaisprezecimilor, care vor avea loc astfel:

Ora 16.00: CSO Filiaşi - UTA;

Ora 18.45: Ripensia Timişoara - Dinamo;

Ora 21.30: CS Universitatea Craiova - CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele