Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Edi Iordănescu, furibund la adresa arbitrajului! “Viciere de rezultat! Au fost trei greşeli majore”

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 23-a din Liga 1, meci transmis pe Look Sport+. Campioana en titre a ratat mai multe ocazii clare de gol şi a contestat anumite decizii ale arbitrului Marian Barbu. Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a răbufnit la adresa arbitrajului.

A fost un meci dominat de CFR, raportul şuturilor pe poartă fiind elocvent: 8-0.

În minutul 22, Ovidiu Hoban a nimerit bara transversală cu un şut din 8 metri. În minutul 36, Itu putea să înscrie, dar n-a reuşit să-l învingă pe portarul Rîmniceanu din centrul careului.

Ratarea meciului a fost semnată de către Ciprian Deac, în minutul 39. Mijlocaşul a şutat pe lângă poartă din careu, fiind într-o poziţie ideală.

Repriza a doua a fost mai echilibrată. CFR Cluj a ratat o ocazie rarisimă în minutul 70, când Vinicius a trimis mingea cu capul, dar portarul Rîmniceanu a intervenit salvator. Pe reluare s-a putut observa că mingea a depăşit linia porţii. La faza imediat următoare, Armaş a blocat şutul lui Pereira. CFR a cerut penalty pentru henţ.

CFR Cluj putea să dea lovitura pe final, dar portarul Rîmniceanu, omul meciului, a intervenit din nou excelent la lovitura de cap a lui Burcă.

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, dar FCSB are un golaveraj superior.

"Echipa a încercat, a pasat pe o suprafaţă care are mari probleme. E adevărat că, la minus 15 grade, e mai greu să crească iarba. Ne aşteptăm ca adversarii care vin se pun pe două linii, refuză jocul, încearcă tranziţie. Am avut 5-6 ocazii mari. Hoban, Itu, Deac, ne-a lipsit inspiraţia şi ultima execuţie, dar echipa a produs ocazii.

O seară catastrofală din punctul de vedere al arbitrajului! Înţeleg o greşeală, dar trei greşeli majore nu le mai înţeleg. Mingea intră jumătate de metru în poartă, OK, nu vezi. Dar la aceeaşi fază am avut penalty clar. Droppa a atins mingea şutată de Pereira, puteam să-i dăm mănuşi! Când sunt trei greşeli, toate în aceeaşi direcţie, vorbim despre viciere de rezultat. Deja e strigător la cer! Este o problemă, deja nu mă mai împac cu lucrurile astea.

Avem arbitri buni şi foarte buni, dar în seara asta este viciere majoră de rezultat. N-au fost faze grele, a fost limpede! Respect arbitrajul românesc, dar cred că arbitrul din seara asta are o problemă majoră. Sper să doarmă liniştit, că eu nu dorm liniştit. Echipa a căutat să joace, am fost dinamici, meritam cele trei puncte", a spus Edi Iordănescu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19981491/1/clasament-cfr-voluntari.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele