Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Edi Iordănescu şi-a nuanţat discursul despre arbitraj. "Niciodată nu mi-am permis să evaluez un arbitru, dar ne-a scos două puncte din clasament"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19993673/1/rps9504.jpg

FCSB şi CFR Cluj, primele clasate în Liga 1, acuză vehement arbitrajele din ultimele etape. Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a acuzat o viciere de rezultat după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0. Înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş, de duminică, Iordănescu a declarat că implementarea sistemului VAR în Liga 1 va reprezenta o salvare pentru arbitri.

În meciul cu FC Voluntari, CFR Cluj a avut un penalty neacordat, dar şi un gol nevalidat.

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, dar FCSB are un golaveraj superior.

Meciul Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj este programat duminică, 21 februarie, de la ora 18:00, în direct pe Look Sport+.

"Niciodată nu mi-am permis să evaluez un arbitru, nu mă pricep. Am spus mereu că avem arbitri buni şi foarte buni, dar chiar dacă venim după o experienţă neplăcută, care ne-a scos două puncte din clasament. Nu am comentat cât de valoros este un arbitru sau altul. Am venit după joc şi mi-am spus părerea despre deciziile care au fost. Şi au fost catastrofale! Am fost privaţi de două puncte pe care le meritam. Ne dorim ca în următoarele jocuri să nu fie greşeli.

Îmi doresc să fie VAR, atunci se pot face corecţii în timpul jocului, iar factorul sportiv va prima. În campionatele civilizate şi în cupele europene există deja, de ce să nu ne ajutăm arbitrii? Am văzut de multe ori în competiţiile importante decizii întoarse, în urma reluărilor.

Chiar nu vreau să mai comentez ce au zis cei de la FCSB. Ar trebui să ne oferim respect reciproc. Am văzut ce tactici murdare am folosit... am pierdut două puncte. Eu nu am comentat despre alte echipe", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19993673/2/clasament-cfr-cluj.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele