Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

VIDEO ǀ Egal în derby-ul dintre Inter şi Juventus, 1-1. Reuşita lui Dzeko şi penalty-ul controversat al torinezilor au decis soarta clasiculului

Inter Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20439635/4/inter-juve.jpg

Clasicul Inter – Juventus s-a jucat în etapa a 9-a din Serie A. Milanezii au condus până spre final, dar meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, la capătul unei partide echilibrate, în care remiza chiar părea cea mai echitabilă.

Inter a început mai bine şi a şi marcat singurul gol al primei reprize de la Milano. Dzeko a înscris din câţiva metri, beneficiind de un balon care a ricoşat din bară, în urma unui şut foarte bun al lui Calhanoglu, de la peste 20 de metri.

Apoi, torinezii au revenit în atac imediat şi au dat primul semnal prin Cuadrado, care a şutat de la marginea careului, în minutul 23, dar execuţia a trecut puţin pe lângă. Până la pauză nu au mai fost ocazii importante, dar nici în repriza a doua, până spre final.

Golul egalizator al lui Juventus a venit în minutul 89, în urma unui penalty controversat. A fost vorba de o intervenţie a lui Dumfries în careu, iar arbitrul, după consultarea VAR, a arătat punctul de la 11 metri. A transformat Dybala şi a stabilit, astfel, scorul final.

Inter rămâne pe locul 3 în urma acestui rezultat de egalitate, în timp ce Juventus e, cu 15 puncte, pe locul 6. Etapa următoare, Inter va juca pe terenul lui Empoli, în timp ce Juventus va primi vizita echipei Sassuolo.


Inter – Juventus 1-1 (Dzeko 17 / Dybala 89 pen) 

Min 89 GOOOL Juventus! Dybala marchează de la 11 metri, după o decizie controversată a arbitrului, după consultarea VAR. În urma preotestelor, Inzaghi vede roşu. 

Min 17 GOOOL Inter! Calhanoglu şutează superb de la 25 de metri, mingea loveşte bara şi revine la Edin Dzeko, care îndeplineşte o simplă formalitate!


Azi, de la 21:45, pe Look Sport, are loc unul dintre cele mai tari derby-uri ale fotbalui, Inter – Juventus. Partida face parte din runda cu numărul 9 a actulului sezon de Serie A, în care torinezii au avut un start greoi, dar s-au mai redresat între timp.

Juventus este pe locul 7 în clasament, cu 14 puncte, la 10 puncte de liderul Napoli, în timp de Inter e pe 3, cu 17 puncte, la şapte puncte de Napoli. În ultimele meciuri, torinezii au însă rezultate mai bune, cu patru victorii şi un egal în precedentele cinci etape.

Milanezii au înregistrat trei victorii, un egal şi un eşec şi astfel au pierdut contactul cu napoletanii, momentan.

Pe lângă forma mai bună de moment, Juventus are şi moralul ultimului meci direct, câştigat. În mai, în campionat, Juventus a câştigat partida de pe teren propriu, cu 3-2.

Echipele probabile:

  • Inter: Handanovic – Skriniar, de Vrij, Dimarco – Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic – Dzeko, Martinez.
  • Juventus: Szczesny – De Sciglio, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro – Locatelli, Bentancur, McKennie – Chiesa, Morata, Bernardeschi.

Dybala, incert!

Paulo Dybala e incert pentru meciul cu Inter, din campionatul Italiei. Are o accidentare musculară şi va lipsi cel puţin două săptămâni. Trei goluri şi două pase de gol are argentinianul în vârstă de 27 de ani pentru ”Bătrâna Doamnă”, în şase meciuri din acest sezon, în Serie A şi în Liga Campionilor. 

Transfermarkt îl cotează pe Paulo Dybala la 50 de milioane de euro. În 2018, acesta era estimat la nu mai puţin de 110 milioane de euro.

Inter l-a ratat pe Haaland

Erling Haaland este un nume care se află des pe buzele fanilor fotbalului în ultima perioadă. Tânărul fotbalist are evoluţii excelente în tricoul Borussiei Dortmund, la doar 21 de ani, şi se află pe lista de transferuri a celor mai importante cluburi din Europa.

Giuseppe Marotta, CEO-ul lui Inter Milano, a vorbit despre starul Haaland şi a dezvăluit că a fost foarte aproape să-l transfere de la Molde, pentru două milioane de euro! Doar că totul a picat, iar acum, Haaland nu se va transfera cu siguranţă pentru mai puţin de 150 de milioane de euro.

De menţionat că întâmplarea s-a petrecut când Marotta era CEO-ul lui Juventus Torino.

Unul dintre cele mai mari regrete pe care le am este afacerea Haaland. Eram CEO-ul lui Juventus şi am avut ocazia să-l transferăm de la Molde pentru două milioane de euro. A fost aproape... Acum este imposibil să-l mai vedem pe Haaland în Serie A, nu există nicio şansă ca un club italian să-l transfere vara viitoare”, a declarat Marotta, citat de Fabrizio Romano.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele