Ultima oră
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Thomas Bach: ”Nu există un Plan B pentru JO de la Tokyo”
Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai” Walter Zenga vrea să revină în Serie A: ”Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai”
Se naşte o superligă a Europei? Răspunsul FIFA nu lasă loc de interpretări Se naşte o superligă a Europei? Răspunsul FIFA nu lasă loc de interpretări
Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie, dar Corneliu Papură surprinde: ”Absolut deloc nu suntem în criză”
Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie, dar Corneliu Papură surprinde: ”Absolut deloc nu suntem în criză”
Marius Şumudică se schimbă. Antrenorul a anunţat că va renunţa la reacţiile care l-au făcut celebru în Turcia Marius Şumudică se schimbă. Antrenorul a anunţat că va renunţa la reacţiile care l-au făcut celebru în Turcia
OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor OFICIAL | Sergiu Buş nu mai este atacantul celor de la FCSB. Anunţul roş-albaştrilor

VIDEO | Egipt - Chile 35-29, în meciul de deschidere al Campionatului Mondial

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19884591/1/egipt-bun.jpg

Prima partidă a Campionatului Mondial de Handbal a respectat calculele hârtiei. Egipt a trecut categoric de Chile, cu scorul de 35-29 (18-11).

”Faraonii” au profitat din plin de avantajul terenului propriu. Partida s-a disputat la Cairo, fără spectatori, într-o sală de 17.000 locuri. Africanii au condus partida de la cap la coadă, iar adversarii au avut câteva momente mai bune în repriza a doua, pe care au câştigat-o la un gol diferenţă, pe fondul relaxării adversarului, care avea de conservat un avantaj mai mult decât liniştitor, în faţa unei echipe care are doar 8 victorii în istoria participărilor la turneul final, deşi evoluează aproape la fiecare din ultimele ediţii.

Dinamo a avut un jucător

Liga Naţională a României a fost reprezentată de Mohamed Mamdouh Shebib (31 de ani). Pivotul lui Dinamo a reuşit să marcheze de trei ori.

Mâine începe acţiunea propriu-zisă

Belarus şi Rusia se vor confrunta joi, de la 16:30, în direct la Look Sport 3, în primul meci din grupa H, din care mai fac parte şi Slovenia, şi Coreea de Sud. Cele două naţionale îşi vor măsura puterile tot joi, doar că de la ora 19:00.

Cel mai important meci al zilei de joi, cel dintre Norvegia şi Franţa din grupa E, va fi transmis de la ora 21:30 de către Look Sport. Austria şi SUA mai fac parte din grupa respectivă, cele două confruntându-se tot pe 14 ianuarie, dar de la ora 19:00. Tot de la 21:30, tot joi, meciul dintre Portugalia şi Islanda este live la Look Sport 2 (din grupa F, de unde mai fac parte Algeria şi Maroc, care joacă tot joi, de la 19:00).

Programul transmisiunilor

Joi, 14 ianuarie:

  • Belarus – Rusia (16:30), live pe Look Sport 3;
  • Portugalia – Islanda (21:30), live pe Look Sport 2;
  • Suedia – Macedonia de Nord (21:30), live pe Look Sport 3;
  • Norvegia – Franţa (21:30), live pe Look Sport;

Sâmbătă, 16 ianuarie:

  • Austria – Franţa (19:00), live pe Look Sport 3;
  • Rusia – Slovenia (19:00), live pe www.looksport.ro;

Duminică, 17 ianuarie:

  • Polonia – Spania (21:30), live pe Look Sport 3;
  • Ungaria – Urugay (21:30), live pe www.looksport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele