Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

VIDEO | Egipt - Chile 35-29, în meciul de deschidere al Campionatului Mondial

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19884591/1/egipt-bun.jpg

Prima partidă a Campionatului Mondial de Handbal a respectat calculele hârtiei. Egipt a trecut categoric de Chile, cu scorul de 35-29 (18-11).

”Faraonii” au profitat din plin de avantajul terenului propriu. Partida s-a disputat la Cairo, fără spectatori, într-o sală de 17.000 locuri. Africanii au condus partida de la cap la coadă, iar adversarii au avut câteva momente mai bune în repriza a doua, pe care au câştigat-o la un gol diferenţă, pe fondul relaxării adversarului, care avea de conservat un avantaj mai mult decât liniştitor, în faţa unei echipe care are doar 8 victorii în istoria participărilor la turneul final, deşi evoluează aproape la fiecare din ultimele ediţii.

Dinamo a avut un jucător

Liga Naţională a României a fost reprezentată de Mohamed Mamdouh Shebib (31 de ani). Pivotul lui Dinamo a reuşit să marcheze de trei ori.

Mâine începe acţiunea propriu-zisă

Belarus şi Rusia se vor confrunta joi, de la 16:30, în direct la Look Sport 3, în primul meci din grupa H, din care mai fac parte şi Slovenia, şi Coreea de Sud. Cele două naţionale îşi vor măsura puterile tot joi, doar că de la ora 19:00.

Cel mai important meci al zilei de joi, cel dintre Norvegia şi Franţa din grupa E, va fi transmis de la ora 21:30 de către Look Sport. Austria şi SUA mai fac parte din grupa respectivă, cele două confruntându-se tot pe 14 ianuarie, dar de la ora 19:00. Tot de la 21:30, tot joi, meciul dintre Portugalia şi Islanda este live la Look Sport 2 (din grupa F, de unde mai fac parte Algeria şi Maroc, care joacă tot joi, de la 19:00).

Programul transmisiunilor

Joi, 14 ianuarie:

  • Belarus – Rusia (16:30), live pe Look Sport 3;
  • Portugalia – Islanda (21:30), live pe Look Sport 2;
  • Suedia – Macedonia de Nord (21:30), live pe Look Sport 3;
  • Norvegia – Franţa (21:30), live pe Look Sport;

Sâmbătă, 16 ianuarie:

  • Austria – Franţa (19:00), live pe Look Sport 3;
  • Rusia – Slovenia (19:00), live pe www.looksport.ro;

Duminică, 17 ianuarie:

  • Polonia – Spania (21:30), live pe Look Sport 3;
  • Ungaria – Urugay (21:30), live pe www.looksport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele