Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

VIDEO | El ne poate produce multe bucurii! Enes Sali a devenit cel mai tânăr jucător din istoria naţionalei. ”Este o onoare pentru mine”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

Nu a fost loc de miracole în ultimele meciuri ale grupei noastre. România a scos doar o victorie cu 2-0 pe terenul celor din Liechtenstein, în timp ce Islanda nu a produs surpriza în Macedonia de Nord, nordicii fiind învinşi cu 3-1.

Pe finalul partidei a fost introdus în teren Enes Sali şi astfel jucătorul celor de al Farul Constanţa a devenit cel mai tânăr jucător din istoria primei reprezentative, la 15 ani şi 9 luni.

Prin această mutare, Mirel Rădoi a vrut să se asigure că puştiul crescut în academia de fotbal a Barcelonei nu va reprezenta altă ţară, el fiind monitorizat de Turcia şi Canada.

"Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta, visam la asta de când eram mic şi pot săă spun că este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie şi mă bucur.

Vreau să joc pentru România cât mai mult timp. Ştiam că sunt în lot, dar nu ştiam dacă o să joc. Sincer, am avut puţine emoţii, dar când am intrat în teren, nu mai aveam nimic. M-am simţit foarte bine, băieţii m-au tratat foarte bine, este frumos.

E tristeţe în vestiar, din păcate, nu ne-am calificat la baraj, dar trebuie să ţinem capul sus şi să mergem înainte. Ăsta e visul nostru (n.r.: să ajungă la un turneu final) şi o să fac tot ce e în puterile mele să îndeplinesc acest vis. Trebuie să muncesc foarte mult",
a spus Sali, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri