Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Elche - Barcelona, 0-2. Catalanii urcă pe 3 şi pun presiune pe rivalii de la Real Madrid

Barcelona Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19921491/2/barcelona.jpg

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Elche, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Spaniei.

Au marcat De Jong 39’ şi Puig 90’.

Tot duminică, Osasuna a învins cu 3-1 Granada (goluri Budimir 27’, 40’, Moncayola 86’ / Suarez 50’). În minutul 88, de la Osasuna a fost eliminat Roncaglia.

Partidele Celta Vigo – Eibar şi Atletico Madrid – Valencia sunt programate de asemenea duminică, iar meciul Athletic Bilbao – Getafe se va disputa luni.

UPDATE 16:22 Barcelona joacă din nou fără Leo Messi, care este suspendat. Iată echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19921491/3/echipe-barca.jpg

Min. 89: Gol Barcelona! Puig măreşte diferenţa pentru oaspeţi şi aduce cele trei puncte pe Camp Nou, după o pasă primită de la  Frenkie de Jong.

Min. 39: Gol Barcelona! Frenkie de Jong deschide scorul pentru catalani. 


Barcelona are şansa să bifeze a patra victorie la rând în La Liga. Catalanii vor juca în etapa a 19-a din campionat contra celor de la Elche, aflaţi acum pe locurile retrogradabile. Confruntarea e duminică pe Look Sport+, de la 17:15.

Barcelona are chiar opt meciuri cu rezultate pozitive în La Liga, dintre care şase victorii. De partea cealaltă, Elche are doar trei victorii în cele 17 meciuri disputate în acest sezon, în ultimele cinci partide înregistrând doar trei egaluri şi două înfrângeri.

Echipele probabile:

  • Elche: Badia – Josan, Barragan, Verdu, Sanchez, Mojica – Rigoni, Carmona, Guti, Milla – Boye
  • Barcelona: Stegen – Dest, Araujo, Lenglet, Alba – de Jong, Busquets, Pedri – Dembele, Fati, Griezmann

Eric Garcia va semna cu Barcelona

Barcelona este extrem de aproape de primul transfer al iernii. Catalanii nu au renunţat niciodată la Eric Garcia (20 ani), de la Manchester City, pe care ar urma să îl prezinte în câteva zile. Fundaşul şi-a dat de mai mult timp acordul să revină la Barcelona, dar problema era cu clubul englez, care a tot încercat să prelungească înţelegerea cu Garcia sau să obţină o sumă mare de bani în schimbul transferului.

Potrivit lui Toni Freixa, unul dintre candidaţii la preşedinţia clubului catalan, Garcia va ajunge mai mult ca sigur la Barcelona în vară, liber de contract.

El va ajunge în vară, când se va încheia sezonul şi va fi disponibil pe gratis”, a spus Freixa, citat de AS.com

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele