Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Elche - Real Madrid, ora 20:00, în direct pe Look Sport+. ”Galacticii” ţintesc şi Cupa Spaniei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20557157/1/real.jpg

Real Madrid are ambiţii mari în acest sezon. ”Galacticii” sunt lideri în La Liga şi vor să facă o figură frumoasă şi în Cupă, acolo unde vor întâlni joi, pe Elche, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+.

Cei de la Elche sunt pe locul 15 în campionat, la 5 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Alaves şi astfel este greu de crezut că jucătorii din provincia Alicante ar putea pune probleme starurilor de la Real.

Au acontat deja un trofeu

Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei, duminică seară, după 2-0 în finala jucată cu Athletic Bilbao în Arabia Saudită, la Riyadh.

Venită după victoria-thriller din El Clasico, echipa lui Carlo Ancelotti a avut emoţii doar în minutul 11, când David Alaba a respins cu mâna şutul lui Inaki Williams, dar arbitrul Cesar Soto Grado a lăsat jocul să continue. Apoi, galacticii au pus stăpânire pe joc, iar Casemiro l-a testat de două ori pe Unai Simon, mai întâi cu un şut plasat, apoi cu o lovitură de cap, din corner.

În minutul 38, Rodrygo a intrat în careul advers, apoi a pasat perfect pentru Luka Modric, iar fostul Balon de Aur a deschis scorl cu un şut superb, care l-a lăsat fără şanse pe Simon. Cu Bilbao incapabilă să ofere o replică pe măsură, Realul şi-a văzut de treabă, iar golul aducător de linişte a venit în minutul 52, când VAR-ul a dictat penalty după un şut al lui Benzema în mâna lui Alvarez, iar golgheterul francez l-a transformat printr-o execuţie în plasa laterală.
 
Cum Athletic a avut primul moment periculos abia în minutul 76, la o lovitură de cap a lui Raul Garcia trimisă pe lângă poarta lui Courtois, lucrurile au mers lin pentru trupa de pe "Santiago Bernabeu". Până în minutul 87, când Militao a făcut henţ şi a fost eliminat, bascii au primit penalty, dar acelaşi Raul Garcia nu a reuşit să-l învingă pe Courtois de la punctul cu var, alegând o execuţie pe centrul porţii şi permiţându-i belgianului să se remarce.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri