Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO: Eliminare dureroasă! Botoşani - Shkendija 0-1. O gafă a portarului Pap a pecetluit totul, în ciuda unui asediu ofensiv pe final al moldovenilor

Europa League Publicat pe 17 sep 2020
mail-share icon Email


 

FC Botoşani a fost eliminată în turul II preliminar al Europa League, de către macedonienii de la Shkendija, cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat rapid, în minutul 2, de către Ibraimi, după o greşeală mare a portarului Pap.

Echipa lui Marius Croitoru a forţat egalarea, dar atacurile nu s-au concretizat. Prima reprize a fost una de posesie, iar ocaziile consistente au început să apară în ultimul sfert de oră, în contextul în care cei de la Shkendija au avut un fotbalist eliminat.

Situaţia este alarmantă pentru echipele de fotbal din România. Universitatea Craiova a fost eliminată în primul tur al Europa League, de cei de la Tbilisi, iar acum Botoşani părăseşte şi ea competiţia. FCSB are un meci greu cu Topola, de la ora 22:00. Formaţia bucureşteană are 18 cazuri de Covid-19 la echipă şi va evolua în Serbia cu o formulă cârpită.

ECHIPELE DE START

FC Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu, Rodriguez, Babunski – Ashkovski, Dugandzic, Ofosu
Rezerve: Hankic, Plămadă, Keyta, Roman, Patache, Cascini, Holzmann


Shkendija: Zahov – Murati, Krivak, Bejtulai, Pavic – Alimi, Dita – Ahmedi, Totre, Doriev – Ibraimi

 

Minutul 90+5: Aribitrul fluieră! FC Botoşani este eliminată!

Minutul 83: Roman are egalarea în picior, dar şutul a mers defectuos.

Minutul 72: La un pas de egalare. Keyta îl serveşte în careu pe Roman, care trage din prima, portarul respinge, mingea ajunge tot la cei de la Botoşani, Patache şutează în forţă, dar adversarii resping.

Minutul 67: Alimi primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat!

Minutul 63: David Babunski avut o ocazie mare. Deviează subtil un balot surprinzător la limita careului mic, dar portarul la timp iese rapid şi blochează.

Minutul 54: Şeroni recepţionează bine o minge din corner, dar face henţ, iar macedonienii scapă.

Minutul 51: Totre scapă singur cu portarul, dar ratează din poziţie ideală.

Minutul 50: Babunski trage cu efect pe lângă poartă.

Minutul 45+1: Ibraimi este la un pas de a marca din nou. A tras puternic din lovitură liberă, zidul a sărit, iar mingea a mers pe sub, Pap era bătut, dar mingea a mers pe lângă poartă.

Minutul 33: Ofosu are o accelerare bună, intră în careu, dar şutează slab. Portarul prinde fără emoţii.

Minutul 25: Greşeală mare a arbitrului suedez. Ashkovski este lovit de un adversar în careu, dar centralul dictează fault în atac. Reluările arată că trebuia dat penalty.

Minutul 21: Babunski trage din afara careului, dar mingea trece destul de mult pe lângă poartă.

Minutul 18: Acelaşi Ibraimi are o şansă de a marca. Atacantul a forţat o pătrundere, dar s-a încurcat în minge, chiar înainte de şut.

Minutul 10: Cei de la Botoşani au preluat controlul partidei, atacă constant, dar nu şi-au creat ocazii.

Minutul 4: FC Botoşani dă replica. Dugandzic trage puternic din marginea careului, dar şutul croatului este blocat.

Minutul 2: Macedonienii deschid scorul rapid. Portarul Pap nu este plasat bine, iar Ibraimi, cel mai bine cotat jucător al adversarilor îl execută.

Minutul 1: A început partida de la Botoşani!

-----------------------------------

Meciul FC Botoşani - KF Shkëndija, din turul 2 preliminar al Europa League se vede LIVE pe Look Plus, joi, de la 18:45. Câştigătoarea va obţine calificarea în Turul 3, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Lokomotiv Plovdiv şi Tottenham Hotspur.

LIVE FC Botoşani - Shkendija, de la ora 18:45, pe Look Plus

Echipele de start:

FC Botoşani (4-2-3-1): Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Florescu, Rodriguez, Babunski - Ashkovski, Dugandzic, Ofosu
Rezerve: Hankic, Plămadă, Keyta, Roman, Patache, Cascini, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

Shkendija (4-2-3-1): Zahov - Murati, Krivak, Bejtulai, Pavic - Alimi, Dita - Ahmedi, Totre, Doriev - Ibraimi
Rezerve: Redjepi, Sadriu, Zejnulai, Merdjani, Nafiu, Neziri, Ramadani
Antrenor: Ernest Gjoka

Neînvinsă în Liga 1 după trei etape (două victorii şi un egal), FC Botoşani aşteaptă partida cu macedonenii de la Shkendija şi visează cu ochii deschişi la un super duel cu oamenii lui Jose Mourinho de la Tottenham.

FC Botoşani a avut şansă la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Europa League şi speră să-şi continue parcursul foarte bun din acest sezon.

În direct pe Look Plus, trupa lui Marius Croitoru va lupta pentru o calificare în turul 3 preliminar al Europa League în faţa liderului din Macedonia. Shkëndija e de asemenea neînvinsă în campionat în noul sezon, cu trei victorii şi două remize în primele cinci etape.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele