Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Elveţienii recunosc superioritatea CFR-ului în meciul de la Berna! "Au avut ocazii mai bune de a marca"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 11 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19646947/2/cfr-young-boys.jpg

CFR Cluj a ratat în mod dramatic calificarea în 16-imile de finală ale Europa League, după o înfrângere nemeritată în Elveţia cu Young Boys Berna, scor 2-1. Campioana României a condus până în minutul 90, când arbitrul a acordat în mod eronat un penalty pentru gazde. Pe site-ul oficial, în cronica partidei, cei de la Young Boys Berna au recunoscut superioritatea CFR-ului şi au precizat că portarul elveţian David von Ballmoos a fost salvator în repetate rânduri.

La Berna, CFR Cluj a ratat mai multe ocazii clare de gol, până la reuşita lui Debeljuh din minutul 84. În multe momente, elveţienii au tras de timp pentru a conserva un rezultat de egalitate.

În minutul 90, a ieşit la rampă arbitrul francez Bastien, care a acordat penalty pentru Young Boys, pentru un presupus fault al lui Bălgrădean. Ulterior, portarul român a fost eliminat pentru proteste. 

Nsame a egalat în minutul 90+3, apoi a fost eliminat. Gaudino a dat lovitura pe contraatac în minutul 90+6 şi a adus o victorie nesperată pentru Young Boys Berna.

"Nimeni nu se aştepta la o victorie pentru Young Boys, care a venit cu un minut înainte de finalul meciului. A fost un final dramatic. Meciul a luat o turnură fericită pentru Young Boys, un lucru care nu era aşteptat având în vedere cum a decurs meciul.

O victorie remarcabilă pentru Young Boys împotriva unei echipe extrem de puternice, care a dictat în dese rânduri jocul pe stadionul Wankdorf. CFR Cluj a avut ocazii mai bune de a înscrie, în special în prima repriză. Young Boys îi este datoare portarului David von Ballmoos, care a intervenit de mai multe ori pentru a împiedica primirea unui gol", este cronica de pe site-ul oficial al celor de la Young Boys Berna.

AS Roma şi Young Boys Berna s-au calificat în 16-imile Europa League din Grupa A. CFR Cluj a încheiat pe locul trei, la egalitate de puncte cu ŢSKA Sofia.

Sursa foto: Facebook CFR Cluj

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele