Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO | Emil Săndoi a răbufnit după încă un eşec la Chindia. ”Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19420099/1/sand.jpg

Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat cu scorul de 2-0, pe teren propriu, contra celor de la Chindia Târgovişte, echipă care a ajuns la al cincilea eşec consecutiv în Casa Liga 1 şi la 450 de minute fără gol primit, fiind cu un picior şi jumătate în groapa retrogradării.

La declaraţiile de după meci, Emil Săndoi, antrenorul dâmboviţenilor s-a declarat extrem de supărat de eşecul înregistrat şi îşi pune toate speranţele de salvere de la retrogradare în partida următoare, care va fi contra celor de la Dinamo.

"Facem greşeli care ne costă de fiecare dată. Dacă la meciul trecut am stat mai bine defensiv, când Sibiul nu a avut ocazii, la jocul acesta mă deranjează că facem un fault la mijlocul terenului, al doilea tot acolo şi rămânem în 10. După ce că suntem în situaţia asta, cum putem să fim atât de naivi ca să facem al doilea fault şi să luăm al doilea galben?

Vă dau un exemplu. Florea a intrat după o lună şi a avut câteva situaţii, dar alţi jucători nu au realizări absolut deloc. Eu vorbesc doar de perioada în care sunt eu aici. Nu am văzut niciun fel de realizări la unii jucători străini.

E normal să fiu supărat, toată lumea e supărată pe el (n.r - Ivancic). Cine ştie ce era dacă se juca 11 contra 11? Uitaţi, ei au avut doi atacanţi şi au băgat-o în poartă din două ocazii. Nici antrenorul nu poate face minuni într-o perioadă atât de scurtă. Încerci să schimbi, să organizezi jocul, să ai nişte principii după care să te ghidezi, dar când faci astfel de greşeli individuale rămâi fără comentarii. E un program foarte greu, bineînţeles. Vedem, poate vom mai face modificări în echipa de start. Fiecare dintre jucători trebuie să aibă şansa de a juca. Poate unii au jucat prea mult şi au demonstrat, între ghilimele, că nu merită să joace în continuare, deci vom mai face schimbări.

E o situaţie grea, am ştiut în ce m-am băgat de la început. Vedem ce putem face în continuare. Eu sunt dator să ridic moralul jucătorilor în continuare, sperăm să facem din ce în ce mai puţine greşeli. Cine ştie? Am şi avut o doză de ghinion. La Voluntari, noi am avut primele ocazii, cu Sibiul ne-au bătut din penalty inventat, fără să aibă şut pe poartă, iar azi jucăm cu un om mai puţin din minutul 40", a spus Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt