Ultima oră
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport

VIDEO | Emoţii pentru Hermannstadt după meciul tur din barajul pentru menţinere în Liga 1. Eugen Beza: "Echipa nu a arătat bine, am jucat previzibil"

Hermannstadt Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20224029/1/rps3068.jpg

CS Mioveni a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Hermannstadt, în prima manşă a barajului pentru menţinerea / promovarea în Liga 1, în direct pe Look Sport+. Sibienii au jucat neaşteptat de slab şi n-au trimis niciun şut pe poartă. Antrenorul echipei Hermannstadt, Eugen Beza, a recunoscut jocul slab şi a avertizat că atitudinea jucătorilor săi n-a fost cea potrivită.

CS Mioveni a părut echipa de Liga 1, iar Hermannstadt echipa care vine din Liga 2. Raportul ocaziilor de gol a fost 9-5 pentru Mioveni, iar cel al şuturilor pe poartă 2-0 pentru gazde.

Meciul retur este programat pe 2 iunie, la Mediaş, în direct pe Look Sport+.

În celălalt meci al barajului de menţinere / promovare în Liga 1 se întâlnesc Dunărea Călăraşi şi FC Voluntari, de la ora 18.00, în direct pe Look Sport+.

"Nu merităm să rămânem în prima ligă după cum am jucat în prima repriză. A doua repriză am arătat ceva mai bine, însă nu este ce ne-am dorit. Este un rezultat echitabil, însă nu este un rezultat bun pentru noi. Echipa nu a arătat bine, am jucat previzibil. Ei au avut densitate în zona centrală, iar noi am dus jocul foarte greu la margine. Nu ştiu dacă ţine doar de atitudinea jucătorilor, dar la pauză, după o şedinţă mai specială, s-au schimbat puţin lucrurile.

Practic, se întrerupe meciul pentru câteva zile, îl reluăm de la 0-0. Trebuie să înscriem. Şi astăzi am vrut să înscriem, avut doi-trei ocazii bune, dar şi ei au avut. Va trebui să găsim soluţii, va fi un retur periculos. Ştim foarte bine, Mioveni joacă foarte bine pe contraatac, s-a văzut şi azi", a spus Eugen Beza.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele