Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

VIDEO | Emoţii pentru Viitorul în play-out-ul Ligii 1. Cătălin Anghel: "Este un nou campionat, de foc. Meciul cu UTA e ca o finală"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20118532/1/anghel.jpg

FC Viitorul a încheiat sezonul regulat al Ligii 1 pe locul 13, cu 3 înfrângeri consecutive şi fără victorie în ultimele 6 meciuri. După mai multe sezoane în care a jucat în play-off, Viitorul riscă să retrogradeze şi va lua startul în play-out de pe locul 7, loc de baraj. Înaintea meciului cu UTA Arad, antrenorul constănţenilor, Cătălin Anghel, a declarat că fiecare meci din play-out va fi complicat, asemenea unei finale.

Meciul UTA Arad – FC Viitorul este programat vineri, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport, în debutul play-out-ului Ligii 1.

După înjumătăţirea punctelor, UTA a rămas cu 19 puncte, dar a beneficiat de rotunjire. Viitorul are 16 puncte, după rotunjire.

În sezonul regulat, cele două echipe au încheiat la egalitate ambele confruntări (1-1 la Ovidiu şi 0-0 la Arad).

"Este un nou campionat, un campionat de foc. Primul meci îl avem la Arad, care este ca o finală, aşa cum sunt toate aceste meciuri. Întâlnim o echipă care a devenit puternică în campionatul nostru, foarte bine pregătită şi foarte bine organizată, aşa că va trebui să avem o tactică anume să putem să contracarăm jocul lor şi să ne creăm situaţii de a marca şi să încercăm să câştigăm meciul, pentru că foarte importante sunt punctele acum.

Este foarte important să avem rezultate, plecăm cu gândul să câştigăm meciul. Vom facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne impune. Trebuie ca greşelile colective sau individuale să dispară pentru a putea să ne întoarcem cu cele trei puncte. Sută la sută o victorie ar reda moralul jucătorilor, şi partea mentală contează foarte mult, şi o victorie ar conta foarte mult", a spus Cătălin Anghel, la conferinţa de presă.

Clasamentul din play-out după înjumătăţirea punctelor:

  • FC Argeş 20 pct.
  • Chindia Târgovişte 20 pct.* (beneficiază de rotunjire)
  • Astra 19 pct.
  • UTA 19 pct.* (beneficiază de rotunjire)
  • Gaz Metan 17 pct.* (beneficiază de rotunjire)
  • FC Voluntari 16 pct.
  • Viitorul 16 pct.* (beneficiază de rotunjire)
  • Dinamo 14 pct.* (beneficiază de rotunjire)
  • Hermannstadt 13 pct.
  • Poli Iaşi 13 pct.* (beneficiază de rotunjire)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele