Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO Erdogan e în al nouălea cer! Başakşehir termină neînvinsă şi cu Galatasaray şi mai face un pas spre titlu

Fotbal Internațional Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19405178/3/basaksehir.jpg

Istanbul Başakşehir Futbol Kulübü, clubul al cărui fan declarat este însuşi preşedintele Turciei, Recep Erdoğan, pare de neoprit din marşul către primul titlu din istorie. Başakşehir domină campionatul în faţa granzilor din Istanbul, iar în această seară a depăşit un nou hop. Galatasaray avea neapărat nevoie de victorie pentru a mai recupera din distanţă, însă nu a reuşit să se impună pe terenul echipei lui Erdoğan. 

Başakşehir - Galatasaray s-a terminat 1-1, rezultat care le avantajează clar pe gazde.

După o primă repriză albă, gazdele au lovit prin Danijel Aleksic, în minutul 51. Sârbul a reluat cu capul în plasă din apropiere o centrare de la Kahveci şi a deschis scorul. Galatasaray a ieşit la joc şi a reuşit să restabilească egalitatea din minutul 67. Autorul golului, Akbaba, a înscris după un contraatac rapid, în urma unei pase ideale de la uruguayanul Marcelo Saracchi. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, Başakşehir a terminat meciul în 10, după ce bosniacul Edin Visca a văzut al doilea galben şi automat şi pe cel roşu.

Başakşehir -Galatasaray s-a terminat 1-1, rezultat care le avantajează pe gazde. Başakşehir face 60 de puncte şi rămâne pe primul loc, în timp ce Galatasaray ratează şansa de a reintra în lupta pentru titlu. Echipa pregătită de Fatih Terim are acum 52 de puncte şi păstrează şanse mai degrabă teoretice la titlu. Galatasaray mai este devansată în clasament de Trabznonspor (58 de puncte) şi Sivasspor (53).

 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri