Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Eşec dur pentru Conor McGregor! Dustin Poirier l-a făcut KO în gala UFC de la Abu Dhabi

UFC Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19926713/1/mcgregor.jpg

Americanul Dustin Poirier l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, prin knockout în repriza a doua, în gala UFC 257 de la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. McGregor (32 de ani) a luptat după o pauză de peste un an.

Prima rundă a fost una controlată de McGregor, care a fost mai eficient în loviturile de braţe şi de picioare. În runda a doua, după 2 minute şi 22 de secunde, Poirier a avut o serie excelentă de lovituri, finalizată cu un croşeu în plină figură. Arbitrul a decis să oprească lupta.

Este prima înfrângere prin KO suferită de Conor McGregor în UFC.

 

 

“E greu să te întorci după o lungă perioadă de inactivitate. Nu m-am simţit prea bine. Am nevoie de activitate, trebuie să mă reobişnuiesc cu condiţiile. Trebuie să-mi revin şi asta voi face. Sunt dezamăgit, am muncit foarte mult, aş fi vrut să-mi reprezint echipa mai bine”, a spus McGregor la finalul meciului.

Dustin Poirier (32 de ani) şi-a luat revanşa în faţa lui McGregor pentru pentru eşecul din 2014, când era învins de către irlandez în prima rundă, prin KO tehnic.

Dustin Poirier are 27 de victorii (13 prin KO) şi 6 înfrângeri în UFC, fiind fost campion la categoria uşoară.

"Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Am pus în practică ceea ce am lucrat. Vreau să spun că Conor a acceptat rezultatul cu profesionalism, este un mare profesionist, îl respect foarte mult. Acum e 1-1 la duelurile directe, poate va trebui să ne întâlnim încă o dată. Sunt fericit, sunt fericit cu omul pe care îl văd în oglindă. Spre să facem lucruri frumoase în continuare. Obiectivul luptei a fost să fiu tehnic, să-mi aleg loviturile, să nu mă implic des în lupte corp la corp", a spus Poirier.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele