Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Eşec pentru Dinamo la debutul în grupele EHF European League! Sporting s-a impus la limită

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19519613/1/din-spo.jpg

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a debutat cu o înfrângere în grupele EHF European League, scor 25-27 cu formaţia portugheză Sporting Lisabona. 

  • Meciul a fost transmis în direct de Look Sport.

Deşi au condus în majoritatea momentelor din prima repriză, 'roş-albii' au intrat în dezavantaj la pauză, 15-16. 

În partea a doua, Dinamo a egalat la 23, apoi a preluat conducerea pe tabelă. 

Finalul de meci le-a aparţinut portughezilor, care au înscris de trei ori la rând. Dinamo a reuşit ultimul gol al partidei.

Rezumatul meciului

Dinamovistul Ghionea a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 8 goluri. Pentru 'roş-albi' s-au mai remarcat Bannour (5 goluri) şi Kuduz (4 goluri).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19519613/2/echipe-dinamo-sporting.jpg

Absenţii partidei au fost antrenorul Constantin Ştefan şi patru jucători de la Dinamo, toţi confirmaţi pozitiv la Covid-19 şi aflaţi în carantină. Pe banca tehnică a stat secundul Sebastian Bota.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

 

Ştirea iniţială

Dinamo Bucureşti îşi începe marţi, în direct pe Look Sport, parcursul în grupele Cupei EHF, a doua competiţie handbalistică valorică a continentului. Formaţia din Capitală va întâlni Sporting Lisabona, pe care anul trecut a reuşit să o învingă în Champions League.

”Câinii” nu se vor putea baza pe antrenorul Constantin Ştefan, care conduce echipa de trei ani. Reputatul tehnician a fost infectat cu coronavirus, iar în prezent este în izolare.

Cei de la Sporting au ajuns în această fază, după ce au trecut în ultimul tur preliminat de HC Dobrogrea Sud. Lusitanii au făcut egal în România, 27-27, iar pe teren propriu s-au impus după un dramatic 22-21.

2-2 este scorul întâlnirilor direct între cele două echipe. Sporting a câştigat confruntările din 2019, iar Dinamo pe cele din 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele