Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

VIDEO | Eşec ruşinos pentru ”U” Cluj! Trupa lui Lincar a pierdut cu 2-4 în faţa lui Şelimbăr

Liga II Publicat pe 1 nov 2021
mail-share icon Email

CS Şelimbăr a învins, luni, la Avrig, cu scorul de 4-2, de echipa Universitatea Cluj, în etapa a 12-a a Ligii a 2-a. Pentru Şelimbăr au marcat Tătar '7, Biatoumoussoka '66, Ciocâlteu '74 şi Cărăruş '82.

Pentru U Cluj au înscris Boiciuc '43 şi Haita '53 (penalti). Din minutul 70, clujenii au evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Git.

În clasament, Universitatea Cluj este pe locul 3, cu 27 de puncte, iar Comuna Şelimbăr este pe locul 9, cu 17 puncte.


CS Comunal Şelimbăr - ”U” Cluj 4-2 (Tătar 7; Biatoumoussoka 66; Ciocîlteu 74; Cărăruş 82 / Boiciuc 43; Haită 53-pen)

Echipele de start:

  • CS Comunal Şelimbăr: R. Gal – Monea, Natea, Biatoumoussoka, D. Tătar (cpt.) – Cărăruş, Rob. Boboc – Antoche, Ciocâlteu, Yameogo, Ad. Cîrstean
  • ”U” Cluj: Gorcea – Gîţ, D. Ispas, Dican (cpt.), Mitrea – Acolatse, Tescan – Haită, Ribeiro, Hofman – Boiciuc

Minutul 82: Cărăruş face 4-2 pentru Şelimbăr. Şut de la peste 20 de metri.

Minutul 74: Şelimbăr face 3-2 după o execuţie foarte frumoasă a lui Ciocîlteu, tot în urma unui corner executat de Yameogo.

Minutul 66: Gazdele restabilesc egalitatea. Biatoumoussoka înscrie cu capul, după un corner bătut excelent de Yameogo.

Minutul 53: Haită transformă o lovitură de pedeapsă şi o aduce pe ”U” Cluj în avantaj. Lovitura de la 11 metri, scoasă de Boiciuc. 

Minutul 46: Începe partea a doua. 

Minutul 45+1: Pauză între Şelimbăr şi ”U” Cluj 

Minutul 43: Universitatea Cluj restabileşte egalitatea înaintea pauzei, prin Boiciuc, care marchează cu o lovitură de cap. 

Minutul 7: Ispas este nevoit să faulteze la 23 de metri, după o eroare comisă de Dican. Arbitrul dictează lovitură liberă. Căpitanul celor de la Şelimbăr, Tătar execută impecabil şi deschide scorul.

Minutul 1: A început partida de la Avrig!

--------------------------------

Este primul meci direct între cele două cluburi. Interesant este faptul că ar fi trebuit să se întâlnescă în stagiunea precedentă a Cupei României, în turul IV, dar cei de la Şelimbăr (pe atunci se numeau Viitorul) nu s-au putut prezenta din cauza unui focar de Covid şi au pierdut la ”masa verde”.

Cei de la ”U” au o serie de cinci victorii consecutive, iar în cazul unui succes ar termina etapa pe locul al doilea, la trei puncte ecart în spatele liderului Petrolul. Nici remiză nu ar fi un lucru de lepădat, în contextul în care i-ar egala pe cei de la Hermannstadt, ce ocupă în prezent poziţia a doua.

Noua promovata de la Comunal Şelimbăr a demonstrat că este o echipă solidă, care poate produce surprize. Elevii lui Eugen Beza sunt pe 14, cu tot atâtea puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele