Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Eurogolul lui Sefer a decis meciul dintre Rapid Bucureşti şi ASU Poli Timişoara. Giuleştenii sunt cu un picior în Liga 1

Liga II Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20184354/14/rps9008.jpg

Rapid a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, ASU Politehnica Timişoara, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

Golul a fost marcat de Sefer, în minutul 65.

În minutul 17, de la oaspeţi a fost eliminat Bocşan, iar două minute mai târziu Hlistei, de la Rapid, a ratat un penalti.

FC Rapid ocupă locul 2 în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce ASU Poli este pe 5, cu 39 de puncte. Lider este FC U Craiova 1948, care are 50 de puncte.

Rapid - ASU Poli 1-0 (Sefer 65)

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Jorza, Nastos, Dandea, Goge - Barbu, Costin - Sefer, Ilie, Hlistei - Ad. Bălan
  • ASU Poli: Păduraru - Jurj, Bocşan,  Scutaru, Pamfile - Radu, Coadă, Codrea, Ivanovici - Axente, Munteanu

Min. 90 + 5: Fluier final! Rapid învinge cu 1-0 ASU Poli Timişoara, graţie superexecuţiei lui Antonio Sefer! 

Min. 65: GOL Rapid! Antonio Sefer deschide scorul cu un şut superb, aproape de pe loc, de la distanţă. În ciuda plonjonului şi a evoluţiei bune din această partidă, portarul Păduraru nu a putut face nimic.

  

Min. 53: Ocazie Rapid! Antonio Sefer execută o lovitură liberă periculos. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 40 + 5: La pauză Rapid - ASU Poli este 0-0.

Min. 42: Posibil henţ nesancţionat la ASU Poli Timişoara!

Min. 37: Rapid cere penalty!

Min. 21: Ocazie ASU Poli! Munteanu scapă singur cu Moldovan, încearcă să îi strecoare balonul portarului Rapidului printre picioare, dar nu reuşeşte. Poli a fost aproape să deschidă scroul în inferioritate numerică.

Min. 20: Ocazie Rapid! George Păduraru are o nouă paradă, de data aceasta cu piciorul, la reluarea cu capul a lui Adrian Bălan.

Min. 19: Penalty ratat de Rapid! Golgheterul Cătălin Hîlstei nu îl poate învinge pe portarul Păduraru, care ghiceşte colţul şi respinge, iar tabela rămâne intactă.

Min. 17: Penalty pentru Rapid! Cristian Bocşan (ASU Poli Timişoara) vede al doilea cartonaş galben pentru un henţ.

Min. 13: Ocazie pentru ASU Poli! 

Min. 11: Ocazie pentru Rapid!

Min. 1: A început meciul! 


Rapid Bucureşti şi ASU Poli Timişoara se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 2. În cazul unui succes, Rapid se poate distanţa decisiv de CS Mioveni, echipa de pe locul trei.

Şi ASU Poli Timişoara are o miză – un loc de baraj pentru promovarea în Liga 1. Echipa pregătită de către Dan Alexa are două victorii consecutive în play-off (2-1 cu Dunărea Călăraşi şi 2-1 cu FC U Craiova).

Rapid vine după eşecul neaşteptat cu Dunărea Călăraşi, scor 2-3.

În prima confruntare din play-off, Rapid s-a impus la Timişoara cu 2-1. Şi în sezonul regulat a câştigat Rapid la Timişoara, scor 2-0.

Echipele probabile:

Rapid: H. Moldovan – Goge, Dandea (cpt.), Nastos, Finica – Bg. Barbu, R. Costin – Sefer, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan.

ASU Poli: Păduraru – C. Jurj, Bocşan, Scutaru (cpt.), Pamfile – D. Radu, Codrea, Coadă, P. Ivanovici – Axente, Al. Munteanu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20184354/2/clasament-rapid.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele